12 gode grunde til at elske kokosolie

0

Der er faktisk ikke det du ikke kan bruge kokosolie til, og når du har læst disse 12 punkter, så er der ikke nogen tvivl om, at du ALTID vil sørge for at der er kokosolie i hjemmet.

Kokosolie har mange gode egenskaber og virker både anti-bakteriel, svampedræbende, anti-inflammatorisk, øger fedtforbrændingen, styrker immunforsvaret og er derudover godt for hud, hår og negle.

Se bare her:

 1. MAKEUP FJERNER: Fjerner effektivt makeup på en mild måde, det fjerner selv vandfast mascara skånsomt.
 2. ANSIGT OG KROP: Som creme på en tør hud, for at opnå en sundere, glattere og yngre udseende hud. HUSK at olie er blødgørende og føles lækkert, men hvis din hud er tør og irriteret, så er olie ikke altid nok – her er du nødt til at bruge en fed og fugtigivende creme.
 3. MASSAGEOLIE
 4. FUGT TIL LÆBERNE: Næste gang du løber tør for læbepomade, så kan du bare smøre lidt kokosolie på.
 5. MADLAVNING: Til stegning og bagning (man kan både få kokosolie med og uden smag alt efter behov).
 6. OLIE I KARBAD: Virker blødgørende.
 7. OLIE TIL DIN SMOOTHIE: Så du bliver smurt indefra.
 8. TIL BARBERING: Kokosolie virker anti-bakteriel, så du kan med fordel skifte din barberskum ud med kokosolien. Smør et tyndt lag på huden, og barber dig som normalt.
 9. HÅRMASKE: Brug kokosolien som en skøn og velplejende hårmaske. Alt du skal gøre er, at smøre lidt kokosolie i håret inden du går i seng og vask det ud næste morgen – husk et håndklæde på puden så ikke du fedter din pude til.
 10. BODYSCRUB: Lav din egen bodyscrub med kokosolie. Tilsæt salt eller sukker afhængig af hvor effektiv og grov en scrub du vil have og, voila!
 11. BEHANDLING AF NEGLEBÅND: Hvis du har tørre neglebånd, så påfør lidt kokosolie da det virker blødgørende.
 12. KOSTTILSKUD: Kokosolie anses som værende en af de sundeste vegetabilske olier. Det styrker immunforsvaret, hæmmer svampeinfektioner og forbygger for tidlig ældning og rynker. Du kan med fordel indtage din kokosolie i form af kosttilskud, så er du sikret både inde- og udefra.

kokosolie-urtekram-vitavivaKokosolie koldpresset fra Urtekram, 425 ml. 82,95 kr. Organic Coconut Oil fra Vitaviva. 100 kapsler. 270,43 kr. 

Du kan læse flere skønhed- og sundhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet.
Du kan også følge GO Beauty på: FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk

Share.

Leave A Reply