3 enkle tips til klargøring af sommerben

0

Solen kigger frem og vi er mentalt klar til sol og sommer, men er benene klar til at blive vist frem endnu? GO Beauty giver dig 3 enkle tips til at gøre benene i en fart, så du er klar til at hoppe i shorts eller kjole når vejret tillader det!

Klar, parat sommerben!

Det behøver ikke kræve så meget, og med disse enkle effektive tips får du klargjort benene i en fart. Alt du skal gøre er at have produkterne klar, så når solen tillader det, er du klar parat!

beaute-pacifique-softly-exfoliating-body-scrub
De døde hudceller har ophobet sig og huden trænger til glød og glans. Den nemmeste måde at opnå det, er ved at bruge en god kropsskrub. Med cirkulerende bevægelser masserer du skrubben ind i huden og eksfolierer de døde hudceller væk. Huden efterlades blød, frisk og klar til næste step. Beauté Pacifique Softly Exfoliating Body Scrub eksfolierer blidt ved hjælp af jojoba perler og fugtgiver ved at tilfører huden jojoba olie. 200 ml. 249 kr.

james-read-graduel-tan-day-tan-body
Hvis dine ben er blevet mere eller mindre gennemsigtige i løbet af de lange, kolde og grå måneder, så er en selvbruner det helt rigtige valg. Mange har stadig bange anelser, når det kommer til selvbruner. Bliver man gul eller får mærkelige plamager? Svaret er nej, de selvbrunere der er på markedet er så gode at hvis man bruger dem rigtig, vil man kun få fordelene ved produkterne – nemlig en pæn glød.

TIP: Man opnår det bedste og mest jævne resultat ved at eksfolierer sine ben, inden man påfører selvbruner produktet. James Read Gradual tan day tan body giver gradvis en naturlig gylden farve. Den er perfekt, da du selv kan styre hvor meget glød du vil have. Den kan bygges op med flere påføringer, hvis du gerne vil opnå en dybere farve. 200 ml. 225 kr.

elizabeth-arden-green-tea-honey-drops-body-cream
En god body creme er et absolut must! Huden har brug for fugt og næring året rundt. Elizabeth Arden Green Tea Honey Drops Body Cream er en klassiker. Med sin fantastiske konsistens og duft tilføres benene øjeblikkeligt fugt og næring. Cremen er baseret på honning og grøn te, der plejer og virker beroligende på huden. 250 ml. 265 kr.

Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet.
Du kan også følge GO Beauty på: FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk

Share.

Leave A Reply