6 tips til fine velplejede fødder

0

Så er det blevet tid til at vise fødderne frem i sandalerne. De blege vinter fusser trænger til lidt ekstra kærlighed og pleje inden de skal luftes. Så har du ikke tid eller lyst til at aflægge sin lokale kosmetolog et besøg og blive forkælet med en pedicure, så er der hjælp at hente lige her.

Klar parat med fine velplejede fødder

Du kan enten gøre arbejdet selv og spare penge – eller lade kosmetologen gøre det for dig og spare tid.
GO Beauty guider dig trin for trin igennem en dejlig og effektiv hjemmebehandling.

1. Start med at lave dig et dejlig varmt fodbad. Brug gerne en badesalt i vandet der virker beroligende både for huden og alle dine sanser.

2. Så er det tid til at fjerne den hårde hud der kan have hobet sig op igennem de mange måneder hvor fødderne har været lukket inde i strømper og sko. Til det kan du enten bruge den klassiske fodfil eller for at gøre det hele lidt nemmere, så anbefaler vi den elektriske fodfil fra Scholl som nemt og effektivt fjerner den hårde hud.

meraki-fodfil-2
Meraki Fodfil
er lavet af glas og hjælper dig med at holde fødderne sunde og velplejede. Den er nem at bruge og nem at gøre ren efter brug. 80 kr.

scholl-velvet-smooth
Scholl Velvet Smooth Fodfil
er en elektrisk fodfil som fjerner uønsket hård hud på en skånsom og blid måde. Rullehovedet har diamantkrystaller som hjælper til at få en silkeblød hud. 299 kr.

3. Skal der klippes eller files negle er det en god ide at gøre det inden du går videre.

4. Brug derefter en god fodscrub så du efterlader fødderne helt bløde, rene og klar til næste trin.

the-body-shop-peppermint-reviving-pumice-foot-scrub
The Body Shop peppermint Reviving Pumice Foot Scrub
er en forfriskende og afkølende fod scrub med pebermynteolie. Denne fod scrub blødgører og forfiner og dufter fantastisk af pebermynte. 100 ml. 80 kr.

5. Næste trin er ekstra forkælelse og kan undlades. Men vi anbefaler at du bruger en fodmaske. Smør den på og lad den virke i den anbefalede tid. Du kan evt. pakke fødderne ind i et par poser så du undgår et svineri men også så fødderne kan få lov at suge så mange af de fugtgivende ingredienser til sig som muligt. Denne papirmaske til fødderne gør at du helt undgår at skulle smøre fødderne ind. Her hopper du blot i papirsokker og lader dem virke i 20 minutter nemt og bekvemt.

sephora-almond-foot-mask
Sephora Almond Foot Mask
. 40 kr.

6. Nu er dine fødder rene og bløde og klar til det sidste finish nemlig neglelak. Det er en god ide at kære en vatrondel med lidt neglelak over neglene inden du påfører for at fjerne et eventuelt fedtlag efter de forrige produkter.

Voila dine fødder er nu klar til at blive vist frem.

Book dig til skønne fødder hos kosmetologen

Du kan også gå til din kosmetolog og få en skøn og effektiv pedicure. Hos kosmetologen venter der også velvære for både fødder og sind.
Du kan via linket her finde en klinik og kosmetolog nær dig og booke en tid med det samme online her på GO Beauty. God fornøjelse!
>> KLIK HER OG BOOK EN PEDICURE PÅ EN KLINIK NÆR DIG

Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet.
Du kan også følge GO Beauty på: FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk

Share.

Leave A Reply