Derfor dyrker GO Beautys skønhedsredaktør Yin Yoga

0

Det kan være lidt af en jungle at finde rundt i de forskellige yoga former. Derfor vil GO Beautys skønhedsredaktør fortælle om sin yndlingsform og hvorfor hun netop har forelsket sig i denne form for yoga.

Yoga er for alle

Først og fremmest vil jeg sige hop ud i det. Yoga er for alle, og der er en yogaform til alle uanset hvor fleksibel du end måtte være. Det handler om at finde den perfekte form, der passer til netop din kropsbygning og temperament. Med yoga arbejder du på at få en stærkere krop, og dermed også et stærkere fundament og en flot rank holdning.

Hvad er Yin yoga?

Yin Yoga er en yogaform hvor man virkelig går i dybden. Med Yin yoga arbejder man både med krop og sjæl, og det vil for mange være en udfordring at sidde helt stille i samme stilling i sit eget selskab i 3-8 minutter. Fordi både kroppen skriger og vil ud af stillingen, men også fordi øvelsen er at være til stede i nuet uden at lade tankerne flyve. Hvad skal der købes ind til aftensmaden? Hvem skal inviteres til den kommende fødselsdag? Husk at ringe til svigermor osv. osv… Let it go!

I Yin yoga arbejder man på at øge sin indre ro og smidighed ved at blive i den samme stilling i flere minutter, så man arbejder helt ned i bindevævet og løsner op for eventuelle blokeringer. For mange vil de opleve at deres bindevæv kan føles stift, hvilket både kan skyldes skader, stress, spændinger eller blot være kroppen, der fortæller at den er usmidig og både muskler og led er stive.

Ved at praktisere Yin yoga regelmæssigt vil man få en mere smide krop, øget kropsbevidsthed, opleve mindre stress, øget koncentrationsevne og en flottere rank holdning. Så uanset hvor stiv du måtte være i kroppen så vil jeg anbefale alle at prøve kræfter med Yin yoga. Din krop vil elske dig for det.

Mit bedste råd er; ”Hæng i og giv slip, det vil blive nemmere!”

Fotograf: Thomas Degner

Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet.
Du kan også følge GO Beauty på: FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk

Share.

Leave A Reply