Dermaroller

Et lille redskab med stor effekt! Hvis du døjer med problemer som akne ar, rynker brandskader, ældet hud, strækmærker, eller du oplever at din hud ældes mere end du synes om, efterhånden som du bliver ældre, kan du på en nem men samtidig effektiv måder til at forbedre hudens tilstand, med dette innovative behandlingsredskab.

Dermaroller® skaber mærkbare resultater på kort tid. Ved hjælp af små fine nåle kan rullen stimulere cellefornyelsen, hvilket bevirker at huden ser yngre og mere frisk ud. Når man ruller med Dermaroller over huden, vil der skabes tusindvis af mikroskopiske huller. Gennem hullerne optages serum endnu bedre og huden begynder nu sin helingsproces, indefra. Rullen laver små ’kanaler’ i huden og snyder derfor huden til at tro at der er sket en skade. Dette bevirker at huden aktiveres og danner nye hudceller for at reparere. Der dannes ny fin hud, der skubber til kollagen processen, hvilket forstærker huden med tiden.

Fordelene ved microneedling er at rullen sammen med serum kan forny hudens struktur og udseende og derved forbedre dens udstråling og glød. Behandlingen har en opstrammende effekt på både krop og ansigt og kan derudover fjerne ar, strækmærker og minimere appelsinhud. Sammen med serum, kan rullen hjælpe med at reparere solskader, lysne og reducerer akne ar, udjævne pigment og farveforskelle i huden samt minimere forstørrede porer. Man kan ved at rulle huden med Dermaroller®, desuden forbedre cellefornyelsen og derved optagelsen af næring i huden generelt samt forbedre optagelsen af sine hudplejeprodukter.

Dermaroller® til hjemmebrug eller behandling på klinik, er den mest effektive måde at forbedre hudens tilstand. Huden vil altid være i en aldringsproces, men med Dermaroller® behandling, kan man bremse den negative udvikling.

OBS: Dermaroller® Collagen Induction Therapy behandling udføres udelukkende af læger, sygeplejersker og faguddannet personale på udvalgte klinikker – det er kundens garanti for sikkerhed og kvalitet i behandlingen. Den originale Dermaroller® fås udover den medicinske også i en modificeret udgave til supplerende hjemmebrug. Dermaroller® er udviklet og patenteret i Tyskland.

Klinik skin Differenz ligger på den smukke Frederiksberg Allé på Frederiksberg. Indehaver Tina Je...
5.00 (1 review)
GO Beauty – klinik i Hellerup er et eksklusivt skønhedsunivers i behagelige og lyse lokaler, hvor...
Klinik Greenskin er beliggende på Gl. Kongevej på Frederiksberg og tilbyder et bredt udvalg af ve...
Klinik Greenskin er beliggende på Ndr. Frihavnsgade på Østerbro og tilbyder et bredt udvalg af ve...
Klinik Marianne Bisgaard er en moderne hudplejeklinik, beliggende i Vejle centrum. Hos Marianne B...
Klinik Naturskøn flyttede i 2000 butikken til Guldsmedgade i Århus, og ændrede navn fra Naturkost...
Klinik Pure Zone Naturlig Hudpleje tilbyder et bredt udvalg af skønheds- og velvære behandlinger ...
Roskilde Skønhedsklinik ligger i hjertet af Roskilde på Skomagergade, kun et stenkast fra Roskild...
Skincare Lounge er beliggende på Rungsted Bytorv og tilbyder et bredt udvalg af skønheds- og velv...
Klinik Skinsecret ejes og drives af kosmetolog, coach og make-up artist Heidi Haacke Mortensen. S...
Stines Hudpleje er en skønheds- og velvære klini, som ligger på Grønnegade i Herning. Klinikken e...
Top Clinic Wellness Center ligger på Nørregade i Vejle og tilbyder et bredt udvalg af behandlinge...
Showing 12 results