Jurlique

Jurlique er et australsk skønhedsmærke, og det eneste med egen certificeret biodynamisk farm. De følger strenge organiske og biodynamsike landbrugsprincipper, hvilket betyder at der ingen kemikalier benyttes overhovedet. Farmen er 100% tilpasset naturens rytmer og jordens cyklusser.

Det er Juliques filosofi at sand skønhed begynder i jorden og de anvender derfor deres helt egen patenterede bio-intrinsic process, til at forarbejde de urter de benytter således at de isoleres, intensiveres og kombineres på nye måder. På den måde bliver helheden til mere end summen af de enkelte ingredienser. Naturlige ingredienser plejer huden i harmoni med din krops kemi. Naturens ressourcer er den bedste vej til at balancere huden mod hverdagens stress. Jurlique er forpligtede til at bruge mindst 95% naturlige ingredienser i deres produkter – man kan ikke producere ren hudpleje, derfor dyrker Jurlique den selv.

Pionerfirmaet blev grundlagt i 1985 af Dr. Jürgen Klein og hans kone Ulrike, som er botaniker, homøopat og alkymist. De søgte det reneste sted på jorden, hvor de kunne realisere deres drøm og vision om at skabe en ren og biodynamisk hudplejeserie. De fandt stedet i Sydaustralien, nærmere bestemt Mount Barker lidt uden for Adelaide.
Jurlique har i de sidste 25 år, udviklet og produceret mere end 100 forskellige hudplejeprodukter, men altid med den samme vision. Hver eneste formulering har sit udspring i levende energi fra de biodynamiske planter, blomster og urter, som vokser på den 70 hektar store farm, Mylor.

Klinik Athene er beliggende i hjertet af Østerbro og er kåret som ‘Byens bedste sted at for...
Bryde Simonsen Professionel Hud og Kropspleje ligger ved Trianglen på Østerbro i København. Alle ...
Klinik KOZO er Rønde’s skønhedshus. Med en økologisk butik og klinik i 3 etager er der skønhed og...
Kosmetolog Hanne Lindtner Andersen tilbyder en lang række behandlinger indenfor naturlig skønhed ...
Maria F Parfumeri og hudplejeklinik er en totaloplevelse af parfumeri, hudpleje, velvære og vejle...
Klinik Naturskøn flyttede i 2000 butikken til Guldsmedgade i Århus, og ændrede navn fra Naturkost...
Klinik Philoleum Skincarearomatherapy er beliggende på Esplanaden i hjertet af København K og her...
Skønhedsplejeklinikken Revebel er beliggende på Gammel Kongevej på Frederiksberg og tilbyder alt ...
Showing 8 results