Lily Lolo

Lily Lolo mineral makeup er Englands førende brand indenfor naturlig mineral makeup. Navnet kommer fra grundlæggeren Vicky Khans 2 søstre Lisa og Lorraine og er et ægte familie firma, som er bygget på kærlighed, respekt samt den sidste nye teknologi, indenfor mineral makeup.

Hvis du ønsker perfekt ydeevne, såvel som naturlige ingredienser, er mineral makeup fra Lily Lolo det rette valg. Produkterne giver kunder, makeupartister, berømtheder og skønhedsredaktører over hele verden, en “AHA” oplevelse. Makeuppen er en hudvenlig-, ikke tilstoppende, naturlig makeupserie, der er let at anvende og som kan bruges på alle hudtyper – fra den sarteste til den mest krævende, samtidigt med den fremhæver ansigtets naturlige skønhed.

Hvis du går op i etisk korrekte produkter, der samtidigt giver et smukt, frisk og naturligt udseende, der kan holde hele dagen er Lily Lolo det rette valg. Lily Lolo gør også rigtig meget ud af at udvikle nye produkter og dermed opfylde kundernes ønsker og behov. Alle produkter udvikles uden at gå på kompromis med visionen, om at finde de fineste ingredienser og undgå alle former for skadelige og fuldstændigt unødvendige kemiske ingredienser, som desværre findes i rigtig meget kosmetik. Samtlige Lily Lolo produkter indeholder derfor ikke:

  • Bismuth Oxychloride
  • Nanopartikler
  • Syntetisk farve
  • Syntetisk duft
  • Petrokemikalier
  • Parabener.
Jannis Hudpleje er beliggende på Søndergade i Frederikshavn og ejes af Janni Westmark, der åbnede...
Lotus Skin Purify er en hudplejeklinik der er placeret i Brønshøj. Klinikken tilbyder professione...
Odense Skønhedsklinik er en professionel og moderne klinik, der er centralt beliggende i Odense. ...
Klinik Tinas Hudpleje er beliggende på Østergade i Rønne og tilbyder et bredt udvalg af skønheds-...
Showing 4 results