OPI

Alle kvinder ved, at der er kæmpe forskel på kvaliteten af neglelak, men med en neglelak fra OPI er du sikker på ikke at gå galt i byen.
OPI blev grundlagt i USA i 1981 og deres neglelakker findes nu i over 400 nuancer, der sælges i mere end 70 lande. Kendetegnet ved OPI neglelak er deres fænomenale dækkeevne, og strålende farver, der primært skyldes den høje koncentration af pigment i lakken.

OPI er internationalt kendt for den meget høje kvalitet på deres produkter og har vundet flere priser og ’bedst i test’. OPI har udviklet deres egen helt specielle pensel, der gør det meget enkelt at påføre lakken og giver et slidstærkt og holdbart resultat. Sortimentet udvides hele tiden og tilpasses selvfølgelig sæsonens trends.

Desuden laver OPI limited edition kollektioner i samarbejde meget med kendte stjerner. Kollektionerne er navngivet efter kendissen, og har deres helt eget særpræg. Blandt artister kan nævnes: Katie Perry, Justin Bieber, Carrie Underwood, Serena Willians, Selana Gomez og Kerry Washington.

OPI har også udviklet en Gelcolor, der er en holdbar lak og holder i 2-3 uger. Behandlingen er en professionel behandling og tilbydes i skønheds- og negleklinikker.

I hele OPIs sortiment – både i lakker og Gelcolor – kan med sikkerhed finde en farve, der passer til lige netop dit humør og outfit. OPI har også produkter til pleje og vedligeholdelse af dine negle.

Beauty Spot ligger på Jernbanegade i Frederikssund og her tilbydes personlige ansigts- og kropsbe...
5.00 (1 review)
GO Beauty – klinik i Hellerup er et eksklusivt skønhedsunivers i behagelige og lyse lokaler, hvor...
Kosmetikeren holder til hos frisørhuset i Pandrup og her træder man ind i en lille, stille, unik ...
Showing 3 results