Phyris

Phyris skin care concept, er en moderne innovativ 3-fases hudplejeserie, der dækker dit behov for optimal hudpleje- 24 timer i døgnet. Produktseriens kendetegn er dens høje kvalitet.

Vi bevæger os rundt i løbet af dagen i forurening fra biler og miljø og dette giver en snavset overflade på huden, der sammen med de affaldsprodukter vi selv afstøder, hudfedt og døde hudceller, giver en ugennemtrængelig overflade. Hvis huden ikke renses, forhindrer vi vores cremer i at trænge ind i huden. Det er derfor vigtigt at pleje huden morgen og aften. Selvom du ikke bruger makeup, skal huden altid renses.

Fase 1: Rens
Phyris tilbyder fantastiske produkter til perfekt afrensning af huden. Rens, skin tonic, peeling, som er tilpasset til den enkeltes hudtype og behov. Kun hvis huden er perfekt afrenset kan den absorbere de efterfølgende produkter. Skin Tonic er en vigtig del af renseproceduren, skin tonic fjerner det kalk-slør der kommer på huden fra vandet vi bruger i renseprocessen. Derudover genopretter skin tonic pH-værdien i huden og forbereder den til de efterfølgende cremer og masker.

Fase 2: Aktivering
Er første step i din hudpleje efter renseprocessen. Fase 2 består af tre aktiverende produkter, Termasomi Gel, Ultrasomi Fluid og Sensisomi Balm, disse tre produkter øger hver især, effekten af din efterfølgende creme med ca. 30%.

Fase 3: Individuel hudpleje
Efter afrens og aktivering er huden nu klar til den individuelle pleje. Fase 3 indeholder alle 24-timers cremer, masker og ampuller. Phyris’ intelligente 3-fases plejeprogram er overlegent sammenlignet med traditionelle plejeprogrammer, fordi PHYRIS tilbyder det helt rigtige produkt til ethvert kosmetisk behov. Plejeprogrammet er så omfattende at du vil finde præcis det rigtige produkt til din hudtype.

Lady Beauty har en bred viden og 10 års erfaring indenfor hudpleje, avanceret hudterapi og produk...
Klinik Skønheden Aphrodite er beliggende på Bredegade i Slagelse og tilbyder skønhedsbehandlinger...
Klinik Skønheds Eksperten tilbyder første klasses behandlinger indenfor skønhed og velvære i hygg...
Skønhedsboxen Nails and Beauty Lounge ligger på Ringstedgade i Roskilde og tilbyder alt indenfor ...
Klinik Smuk-Hud er beliggende på Kystvejen i Ebeltoft og tilbyder alt indenfor skønheds- og velvæ...
Klinik Sund Livsstil er beliggende på Rimsøvej i Glesborg og tilbyder skønhedsbehandlinger til mæ...
Hos Klinik Vida ligger placeret på Færøgade i Aalborg, og her glider man ind i en verden af resul...
Zoneklinikken er beliggende på Hørbakken i Smørum og drives og ejes af Annette Kjeldahl. Klinikke...
Showing 8 results