Sensai

Alle har en unik skønhed, baseret på det liv vi lever og vores personlighed. Med respekt for vores individualitet, stræber Sensai efter at fremhæve din personlige skønhed med hjælp fra de mest dyrbare fibre: silke. Blandt silke, er den mest beundrede japanske Koshimaru silke. Hos Sensai opdagede man at der lå en særlig kraft gemt i disse fibre.

Inspireret af søgen efter uendelig skønhed, kombinerer Sensai avanceret hudplejeteknologi, med japansk æstetik og sanselighed. Den ekstraordinære fusion af videnskab og natur, arbejder i harmoni med kroppen og skaber en fejlfri silkeblød hud, der fremhæver enhver kvindes naturlige skønhed. Silkeblød hud er med Koishimaru silke muligt. Silkens fibre, der engang var forbeholdt den kejserlige familie, har en kraftfuld fugtgivende effekt. Silken stimulerer hudens egen produktion af hyaluronsyre og resultatet er derfor en hud, der er gennemfugtet, plejet og meget smuk.

For at opnå det ultimative målsætning, en exceptionel smuk hud, er Sensai fortalere for et unikt skønhedsritual, de kalder Saho. Ritualet er tre trin (ritual), der skal gentages hver dag på samme måde, for at opnå den ønskede effekt, smuk hud og uendelig skønhed.

Klinik Beauty Clinic ligger på Østergade i Grenaa i hyggelige og stemningsfyldte lokaler. Betina ...
Klinik Beauty Lounge ligger placeret i Ballerup og her tilbydes et bredt udvalg behandlinger til ...
Klinik Bianca Pure Skin tilbyder et bredt udvalg af forskellige wellness behandlinger. Klinikken ...
House of Wellness tilbyder alt indenfor hudpleje og wellness og er beliggende på CW Obels plads i...
Klinik L&L Skincare ligger på Torvegade i Esbjerg og ejes og drives af Lien Tran og Laila Oeh...
Klinik Pure Zone Naturlig Hudpleje tilbyder et bredt udvalg af skønheds- og velvære behandlinger ...
Showing 6 results