Tromborg

Tromborg er dansk fremstillede økologiske og naturlige produkter med veldokumenterede aktive stoffer. Tromborg serien består af: Tromborg Professionel Makeup, Tromborg Scandinavian Mood og Tromborg Treatment.
Grundlægger Marianne Tromborg og har skabt produkterne ud fra sin egen personlige skønhedsfilosofi: “Det skal være let og overskueligt at komme til at se godt ud.”
Før Marianne etablerede Tromborg i 2003, arbejdede hun som makeupartist i 20 år. Med det travle liv mange lever i dag, skal man huske at sætte tid af til selvforkælelse. Da mange ikke har tid til lange skønhedsrutiner, eller uoverskuelige valgsituationer skal det være enkelt.

Tromborg makeup er sammensat så det er let at gå til, alt imens du får et fejlfrit resultat hver gang. Der er et nøje udvalgt sortiment af farver, der gør det nemt at finde netop den, der passer din hudtone. Mineralerne i makeuppen er af den reneste kvalitet og helt naturlig, farverne er transparente og lette efter Mariannes filosofie ’Less is more’.

Tromborg Scandinavian Mood og Tromborg Treatment produkterne er serier, der ligeledes matcher skønhedsfilosofien om det lette og tilgængelige og er opbygget med henblik på den ypperste velvære. Når man plejer sin hud er det vigtigt at man kan stole på, hvad et produkt indeholder og derfor er serierne økologiske. Det er det der ligger bag: Videnskab og natur – de reneste ingredienser og sund fornuft.

Askepot Skønhedsklinik er en hyggelig klinik, der ligger centralt på gågaden i Silkeborg. Klinikk...
Klinik Naturskøn flyttede i 2000 butikken til Guldsmedgade i Århus, og ændrede navn fra Naturkost...
Simple Beauty er en eksklusiv skønhedsklinik, der ligger i Dragør i den gamle by. Hos Simple Beau...
Showing 3 results