Amor Beauty Shop

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Skønhedsklinik
Find klinikken her
Bredgade 55D kld., Landts Gård
7400 Herning
Åbningstider
Mandag
Lukket
Tirsdag
10:00 - 16:30
Onsdag
13:00 - 21:00
Torsdag
13:00 - 21:00
Fredag
10:00 - 16:00
Lørdag
10:00 - 14:00
Søndag
Lukket
Pratisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
Lidt om klinikken

I Bredgade i Herning finder du A’mor. Hvis du trænger til en ansigtsbehandling, eller dine negle godt kunne bruge at blive piftet lidt op. Så er dette stedet for dig. A’mor Beauty er en af Hernings førende specialister inden for ansigtsbehandlinger. Man er derfor i trygge hænder så snart man kommer ind af døren. Med et venligt personale, der altid har et smil på læben, føler man sig hurtigt godt tilpas. Der er gjort meget ud af kunden skal være i centrum, og at der bliver taget hånd om dig og dine individuelle behov.

Hos A’mor har de mange års erfaring inden for skønheds- og wellnessbranchen, dette medfører at man altid er i kyndige hænder. Samtidig er dette en klinik der går meget op i at videreuddanne sig selv. Det vil sige at de altid er opdaterede inden for de nyeste behandlingsmetoder, og man kan derfor være sikret en professionel og super moderne behandling. Med en kombination af høj faglighed og produkter af den højeste kvalitet, er du sikret de bedste resultater.

Et af de produkter man primært bruger hos A’mor er blandt andet Dermalogica. Dette er et af de mest efterspurgte professionelle hudplejemærker på markedet. Det der gør Dermalogica så eftertragtet, er at deres produkter er fremstillet uden nogen af de almindeligt kendte irritations fremkaldende ingredienser, der findes i andre hudplejeserier. Dermalogica har også den banebrydende FaceMapping koncept, hvor kosmetologerne bruger hudanalyser til at finde den bedste behandling til dig.

Den makeup serie, man anbefaler hos A’mor, er serien Jane Iredale. Dette er en serie der er baseret på naturlige mineraler, og dermed plejer den din hud, mens du benytter den, samtidig med den skaber flotte resultater. Jane Iredale er anbefalet af dermatologer og professionelle makeup artister verden overe. Alle produkterne har også undergået sikkerheds-, allergi-, og kliniske tests der bekræfter at produkterne ikke irriterer huden.

Ydelser
Alternativ behandling
Ansigt
Botox & filler
Bryn & vipper
Holistisk behandling
Hænder & fødder
Hår
Kirurgi
Krop
Laserbehandling
Makeup
Massage
Neglebehandling
Permanent makeup
Slankebehandling
SPA
Tænder
Voksbehandling
Anbefalinger
Steder i nærheden
Karina Lehmann Skønhedspleje
0.00
Banegårdspladsen 4, 1. sal
7400 Herning
Karina Lehmann Skønhedspleje er en skønhedsklinik i Herning. Man finder klinikken på Gl. Landevej med frisør og blomsterbutik som naboer.
·

·
Stines Hudpleje & Velvære
0.00
Grønnegade 18
7400 Herning
Stines Hudpleje er en skønheds- og velværeklinik, som ligger på Grønnegade i Herning. Klinikken er en resultatorienteret klinik og tager udgangspunkt i den enkelte kundes ønsker.
·

·
Clinique H
0.00
Nørregade 10, st.
7400 Herning
Clinique H tilbyder det ypperste indenfor professionel hudpleje til mænd og kvinder i alle aldre. Alle klinikkens behandlere er erfarne og højtuddannede kosmetologer, som sætter en ære i at skabe resultater.
·

·
Cityfys Wellness Herning
0.00
Kousgaards Plads 3
7400 Herning
Cityfys Wellness ligger i DGI Huset Herning og tilbyder et bredt udvalg af lækre og effektive behandlinger til forkælelse af krop og sind.
·

·
Åbningstider
Mandag
Lukket
Tirsdag
10:00 - 16:30
Onsdag
13:00 - 21:00
Torsdag
13:00 - 21:00
Fredag
10:00 - 16:00
Lørdag
10:00 - 14:00
Søndag
Lukket
Praktisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
GoBeuty Booking
Share.

About Author