Beauty by Helle Ryttergaard

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Skønhedsklinik
Find klinikken her
Pratisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
Lidt om klinikken

KLINIKKEN ER LUKKET

Beauty by Helle Ryttergaard er beliggende på Ræveholmsvej i Karlslunde og tilbyder alt indenfor skønhed og velvære for krop og sjæl. Hos Beauty by Helle Ryttergaard får du en helhedsoplevelse. Fra det øjeblik du træder ind af døren, bliver der kæles for alle dine sanser. Du synker ned i en oase af ro og velvære, og dagligdagen er langt væk. Unik eksklusiv klinik, hvor der fokus, fred og ro til den enkelte kunde.

Klinikken ligger på 1. sal i lækre lokaler, ingen forstyrrende telefoner og god tid til alle kunder. Helle er uddannet Cidesco kosmetolog og har mange års erfaring med egen klinik og sætter en ære i, at behandle alle kunder professionelt. Du vil altid blive tilbudt den bedst mulige vejledning i hvilke behandlinger og produkter, der passer netop bedst til behov, ønsker, hudtilstand og hudtype. Helle er derudover uddannet mikropigmentist fra Nouveau Contour Danmark, og giver en sikkerhed og garanti for permanent makeup behandling af højeste kvalitet.

Klinikken forhandler og tilbyder behandlinger med produkter fra; Amazing Space, bareMinerals samt iS Clinical og tilbyder forskellige former for ansigtsbehandlinger, farvning af bryn og vipper, hårfjerning med voks, makeup, manicure og pedicure, massage, kropsbehandlinger samt permanent makeup.

Ydelser
Alternativ behandling
Ansigt
Botox & filler
Bryn & vipper
Holistisk behandling
Hænder & fødder
Hår
Kirurgi
Krop
Laserbehandling
Makeup
Massage
Neglebehandling
Permanent makeup
Slankebehandling
SPA
Tænder
Voksbehandling
Anbefalinger
Steder i nærheden
Frueskov Alternative Hudplejeklinik
0.00
Frueskovvej 2
6340 Kruså
Frueskov Alternative Hudplejeklinik tilbyder professionel hudpleje for både kvinder og mænd. Klinikken åbnede i december 2005 og ligger på Frueskovvej i Kruså i et naturskønt område tæt ved skov og sø.
·

·
Cure Deluxe
0.00
Jernbanegade 2, st.
6270 Tønder
Hos klinik Cure Deluxe i Tønder, Sønderjylland kan man forkæle sig selv med behandlinger til hele kroppen, lige fra negle, til ansigtsbehandlinger, permanent makeup, Smileeffect tandblegning og spraytan.
·

·
Tanja D Skønhedspleje
0.00
Højløkke 84
6310 Broage
Tanja D Skønhedspleje er en klinik, der tilbyder alt indenfor skønhed og velvære til ham og hende. Klinikken ligger på Højløkke i Broager og ejes af Tanja Detlefsen Albrechtsen.
·

·
Klinik Lehmann
0.00
Rådhustorvet 11
6400 Sønderborg
Klinik Lehmann er en kosmetisk klinik og er ejet af Tine Lehmann. Klinikken er beliggende Ved Mølledammen i Sønderborg og tilbyder et bredt udvalg af behandlinger til mænd og kvinder.
·

·
Charlottes Hudpleje
0.00
Kongevej 4
6400 Sønderborg
Klinik Charlottes Hudpleje ligger på Kongevej i Sønderborg. Klinikken skræddersyer alle behandlinger til den enkelte ud fra behov, hudtype og hudtilstand og kunden er altid i fokus.
·

·
Beauty By Nature Ærø
0.00
Kirkestræde 26
5960 Marstal
Klinik Beauty By Nature tilbyder en verden med danske naturhudpleje produkter, kosmetik, wellness, behandlinger og workshops.
·

·
Praktisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
Share.

About Author