Clinic LB

Clinic LB Slank og Sund er beliggende på Syrenvej I Brønderslev og tilbyder effektive velvære- og slankebehandlinger til mænd og kvinder. Klinikken ejes og drives af Lotte Bindslev. Lotte er har arbejdet indenfor sundhedsvæsnet i mange år og er uddannet Zoneterapeut. Derudover har hun taget kurser i kost, vitaminer og mineraler og kursus i Tei System.

Klinikken kan hjælpe hvis man gerne vil gå ned i vægt, komme i form, lindre smerter som f.eks. gigt, udbedre cellulite og meget mere.

Klinikken tilbyder følgende behandlinger; Tei System som er en elektronisk muskelstimulation, der bygger på en revolutionerende teknologi. En af tingene, der adskiller Tei System fra mange muskelstimulatorer på markedet er, at den har en kombination af muskelstimulation og infrarød varme. Fordelen med den infrarøde varme er, at den trænger ind i vævet og gør behandlingen mere effektiv.
Infrarød Sauna, der ved hjælp af den infrarøde varme trænger i dybden af huden op til 4,5 cm, øger blodcirkulationen og varmer kroppe op. Den hæver kroppens temperatur en smule, og netop denne reaktion styrker kredsløbet, hjælper kroppen til at hele, restituere og minimere smerter.


Anmeldelser