Doll Face

Vi tilbyder behandlinger fra forskellige kosmetiske, afstressende og kropsbehandlinger til Strøget i København. Indrettet i små hyggelige lokaler er indretningen enkel og lys med en behagelig atmosfære, hvor duftlys og friske blomster, sender en behagelig og beroligende duft ud i lokalet. Ved ankomst byder vi dig velkommen med økologisk te og sunde snacks. Når vi behandler vil det foregå i et tilstødende behageligt rum, med afdæmpet lys, hvor du ved vores afslappende behandlinger bliver pakket ind i et opvarmet tæppe. Vi lægger vægt på et højt serviceniveau og går efter målrettede resultater i vores ansigtsbehandlinger, så du som kunde kan forlade stedet med en fin glat og gennemfugtet hud.

Ejer af klinikken er Lillie Gitte, som er uddannet lægeeksamineret kosmetolog. Gitte stiftede ‘DollFace’ i 2007. Som erfaren kosmetolog og skønhedsekspert, fik hun i 2009 af mode- og skønhedsmagasinet Cosmopolitan, prisen ‘Fun Fearless Female Award’. Prisen gives til kvindelige skønhedspionerer, der gør noget særligt godt, for at fremme andre kvinders skønhed.

Gitte elsker at udføre forskønnende behandlinger, og hendes speciale er Brazil Wax. Derudover er hendes vigtigste rolle som skønhedsekspert er at vise resultater, og at kunne guide dig på et højere og bredere niveau, for at du kan få den bedste service. Doll Face tilbyder desuden behandlinger som; Bryn og vipper, Ansigts- og kropsbehandlinger, hænder & negle og hår, samt Body SDS.


Anmeldelser