Fersling Skønhedsklinik

Louise Fersling, kosmetolog og ejer af Fersling skønhedsklinikken, byder sammen med kosmetolog Sanne Lindblad, velkommen. Louise er uddannet kosmetolog og negleteknikker fra Nordsjællands Kosmetolog Skole i 2005 og har siden arbejdet på en skønhedsklinik på Frederiksberg som kosmetolog og negleteknikker. Louise har flere supplerende kurser inden for både hudpleje og makeup og har negle kurser fra både Danmark og Sverige.

Louise har speciale i at lave gelé negle og har gennem tiden arbejdet med flere mærker indenfor gelé negle. I klinikken arbejder hun nu med behandlinger med CND og Pronails, det flotteste og mest holdbare produkt på markedet i øjeblikket. På klinikken laver Louise altid neglene individuelt efter dit ønske, så neglene bliver, nøjagtig som man ønsker dem. Louise har ligeledes stor erfaring i at hjælpe både mænd og kvinder med at stoppe neglebidning.
Behandler kosmetolog Sanne Lindblad, blev uddannet kosmetolog fra CIDESCO i 2006 i København og har arbejdet på klinik i en del år, samt på hotel som spaterapeut. Sanne er ekspert i og elsker at lave hårfjerning – især brasiliansk, hvor det er vigtigt, at det skal være effektivt, hurtigt og hygiejnisk, samt at du kan føle sig afslappet og godt tilpas samtidig. Sanne har desuden også speciale i ansigtsbehandlinger og har arbejdet med kendte mærker som Murad, Ole Henriksen, Guinot, Kanebo, Rodial, Ling, Yon-ka, Rudolph Care, Dermalogica, Md Formulations.

Sammen tager teamet ofte på kurser for at holde sig opdateret omkring den nyeste forskning omkring huden. Vi bestræber os på at yde en ekstraordinær service, samt lave en individuel behandling med en grundig dybderens men fokuserer også på kost, livsstil, motion, sygdom m.m. udover hudplejen. Målet er, at du som kunde hos Klinik Louise Fersling, føler sig godt tilpas under behandlingen hver gang.


Anmeldelser