GLOW

Klinik Glow ligger i de idylliske omgivelser på Harman Bangs Vej i Birkerød tæt på skov og sø. I Glow træder man ind i et univers af skønhed og velvære, hvor Mette Vogelius Nielsen, som er indehaver af klinikken forener hudpleje, beauty, fysioterapi og mindfulness.
Der arbejdes udelukkende med produkter af høj kvalitet, som indeholder naturlige og aktive ingredienser for at sikre en resultatskabende behandling. Glow tilbyder et bredt udvalg af skønhedsbehandlinger hvor alle behandlinger skræddersyes til den enkelte hudtype. Der arbejdes med og forhandles produkter fra de professionelle hudpleje- og makeupmærker; Mineralogie, Darphin, Shellac, Vinylux, Sard, Comfort Zone, Skin regimen, California Tan, Kissed by Mii, Dermarollings, M2 Beaute, Shave Safe, MK Olie, Stars By P og Black Colour.
Mette tilbyder et bredt udvalg af behandlinger herunder ansigtsbehandlinger, DermaOXY oxygen behandling, diamantslibning, kropsbehandlinger, eyelash extensions, vipper og bryn, CND Shellac, Spraytan, frugtsyre behandlinger og fysioterapi.


Anmeldelser