Hudpleje-Gruppen

Vi er en eksklusiv skønhedsklinik, der ligger midt på strøget i Odense City. Vi arbejder med den dermacosmeceutiske hudplejeserie Nimue, som fremstilles i Sydafrika. Samt vores lækre anerkendte Babor-serie, som stammer fra Tyskland.

Hudplejegruppen byder dig velkommen i de lyse, charmerende lokaler, som danner rammerne for ro, afslapning og velvære. Sanne er uddannet lægeeksamineret kosmetolog fra Inge Dreyer’s i København. Sanne har flere års erfaring og speciale i hud- og skønhedspleje, samt været censor på flere kosmetologskoler i Danmark. Alle medarbejderne på klinikken er specielt oplært af Sanne, for at sikre at du får en ensartet og professionel behandling hver gang. Personalet er topmotiveret og professionelt uddannet til at møde dig i vores lyse dameafdeling eller separate rustikke herreafdeling.

Hudplejegruppens faglige kompetencer sammen med menneskelighed og fokus på kvalitet, er gennemgående i alle deres behandlinger. Hudplejegruppen vil være nationalt og regionalt anerkendt, som en klinik, der yder en sublim behandling og en ekstraordinær service, til gavn for dig som kunde.


Anmeldelser