Inviocare

Inviocare står for skønhed, der kommer indefra: Et ydre, der stråler af vitalitet, en krop der føles dynamisk og velfungerende. Hos Inviocare i Palægade i København, er fokus er at styrke dit udseende ved hjælp af æstetiske behandlinger baseret på medicinske studier og beviselige resultater. Vores behandlinger fokuserer enten på specifikke områder som ansigtet eller huden, eller de arbejder indefra og restituerer hele kroppen med synlig effekt på din hud, dine farver og din udstråling. Du får altid en gratis konsultation med en af vores medicinsk uddannede behandlere før du går i gang med din første behandling. Vi kan også rådgive dig i forløb, hvis du sigter mod et specifikt resultat.

Et grundlæggende element i Inviocare’s DNA er medicinsk evidens, hvilket betyder at vi alle arbejder ud fra princippet om målbare fakta og data og accepterer kun resultater, der er baseret på virksomme og veldokumenterede resultater. Vi udfører derfor udelukkende skønhedsbehandlinger og kropsbehandlinger, der beviseligt virker og styrker hele din æstetiske velvære; indefra og ud – og udefra og ind. Vi har en holistisk tankegang og mener, ægte velvære er når krop og udseende spiller sammen og forstærker hinanden. Vores behandlinger og vores udvalg af produkter er udviklet på basis af medicinske præmisser om godkendte tests og resultater, hvilket giver dig garanti for en sikker og effektfuld skønhedsbehandling, du kan nyde resultatet af længe.

Vi samarbejder med et udvalgt af internationale brands som Silhouette Soft, Reviv, ZO Skin Health, Ultherapy, Cynosure, Restylane, Juverderm, Botox m.fl. – alle stærke, anerkendte brands, der giver synlige resultater fra start til slut.


Anmeldelser