Kisum

Er det rette valg, hvis kun det bedste er godt nok. Vi sørger for at holde os ajour med de nye tendenser, metoder og produkter, ved jævnligt at deltage på kurser i udlandet samt kurser arrangeret af vores forskellige produktleverandører. Det er altid spændende at blive præsenteret for de nyeste trends, som vi straks deler med dig som kunde.

Vi har et dedikeret team af specialister hos Kisum. Vores Certificerede Eyelash Extensions vippeteknikere og Essie negleteknikere, udfører behandlinger der opfylder netop dine drømme og ønsker, Vores specialister, går meget op i at yde den bedste service og lave de flotteste vipper eller negle på dig som kunde. Sammen kan i finde frem til netop det du ønsker ift. at finde den rigtig længde og fylde, som passer lige præcis til dig, så du får det bedste naturlige look i vipper, eller negle.

Kisum er også Essie Flagship Store. Vi er derfor meget stolte af at kunne tilbyde behandlinger med Essie’s gel her i salonen. Essie gel, er en gel til neglene som holder i op til to uger. Mange af os kender allerede Essie’s neglelakker, og nu har Essie endelig lanceret deres egen gel. Essie brandet har altid selve neglen i fokus. En flot negl er en sund negl. Med Essie’s keratin teknologi tilfører gellen en masse gode proteiner og mineraler der styrker og beskytter neglen. Dette er ikke set hidtil med andre gels. Vi sætter godt håndværk meget højt her i salonen og derfor vælger vi også at bruge meget tid på vores behandlinger. Tilfredse kunder er vores vigtigste visitkort, og vi glæder os til at byde dig velkommen.


Anmeldelser