Klinik Aagaards Hudpleje

Klinik Aagaards Hudpleje er beliggende på Søndergade i Brædstrup og tilbyder et udvalg af skønhedsbehandlinger for krop og sjæl. Klinikken drives Carina Aagaard Sørensen, som er uddannet fra Statens Kosmetiker uddannelse i 2005 og efterfølgende makeup artist i 2013.

Carinas ambition er at give den enkelte kunde en god og professionel behandling i en rolig og afslappende atmosfære med høj service. Alle behandlinger tilpasses den enkelte kunde ud fra behov, muligheder og hudtype.

Der arbejdes kun med det bedste indenfor hudpleje og tilbyder behandlinger med produkter fra Baby Foot, CND, Lycon og pHformula. Klinikken udfører følgende behandlinger; ansigtsbehandlinger, farvning af bryn og vipper, voksbehandlinger, manicure og pedicure, Shellac til hænder og fødder, velværebehandlinger, makeup,

Klinikken har samarbejde med Trine Mau, der fast kommer på klinikken og Elipsebehandlinger for karsprængninger, pigmentpletter og permanent hårfjernin. Derudover tilbydes også fillerbehandlinger med Restylane.


Anmeldelser