Klinik BodyImage

Hos Klinik BodyImage, beliggende i hyggelige Viborggade på Østerbro, tilbyder vi de nyeste behandlinger indenfor ansigts- og kropspleje. Henriette Knudsen, der er ejer af klinkken, søger hele tiden de bedste behandlinger og produkter for at give dig de bedste muligheder. Gennem arbejdet på klinikken ser hun, hvad der virker – og også hvad der ikke har nogen effekt. Derfor kan du være sikker på, at du altid får den bedste og mest effektive behandling hos BodyImage.

Klinikken tilbyder dig et fortroligt og trygt miljø, hvor du kan få klarhed og løsninger skræddersyet til dine behov. Hos BodyImage finder du altid et godt tilbud, og fx er der faste rabatter på de effektive kombinationsbehandlinger. Det er vigtigt for os løbende at holde os opdateret indenfor vores fag. Det der kendetegner BodyImage, er at vi skræddersyr et personligt forløb eller behandling til dit behov. Dvs. vi anbefaler ikke det samme til dig som til alle andre, men vælger i stedet at fokusere på hvad, der giver dig de bedste resultater. Det gør vi på det grundlag at vi ønsker at se fantastiske resultater og glade kunder.

Vi ser frem til at hjælpe dig med at genvinde skønhed og velvære. Kom ind og start med en uforpligtende samtale allerede i dag!


Anmeldelser