Medex Institut

Medex Institut er beliggende på Bredager i Greve Strand og fungerer som en professionel hudplejeklinik og Medex Institut, hvor personalet er specialuddannet i Medex produkter. Blandt klinikkens specialer er behandling af ekstreme hudproblemer samt regenererende anti-age behandlinger.

Skønheds huset besidder kosmetolog og hudterapi, linergist der udfører permanent make-up, øreakupunktur og slankekonsulent.

Medex er komplette serie af hud- og kropsplejeprodukter, der udelukkende anvendes og forhandles af specialuddannede kosmetologer og hudterapeuter. Dette sikrer, at du altid er i trygge og professionelle hænder. Medex produkterne er unikke, og uanset hudtype og formål finder man altid produkter tilpasset de individuelle behov. Produkterne udvikles i Medex Bio Science Cosmetics egne laboratorier og af egne forskere.

Klinikken tilbyder; ansigtsbehandlinger, microneedling Skinroller, kropsbehandlinger, mesoterapi, permanent makeup, farvning af bryn og vipper og manicure, pedicure samt hårfjerning med voks.


Anmeldelser