Muvik

Klinik Muvik ligger i Hellig Anders Park i Slagelse og tilbyder alt indenfor skønhed. Klinikkens indehaver er sygeplejerske Margit Uhlyarik, og den lægelige supervisor og behandler er Dr. Vibeke Kassis.

Klinikken udfører professionel hudforyngelse, rynkereduktion, læbefremhævelse, mini-ansigtsløft med injektionsbehandlinger, samt hårfjerning med laser. Både Margit og Vibeke, har arbejdet med kosmetiske hudbehandlinger gennem de sidste 5-6 år, og begge er veluddannede og erfarne behandlere.

Klinikken forhandler og udfører behandlinger med produkter fra iS Clinical, Beaute Pacifique og Dermaceutic. Af behandlinger kan nævnes; fillerbehandlinger med Juvéderm og Sculptra, kemisk peelinger, luksus ansigtsbehandlinger, Dermaroller, IPL laser til hårfjerning og karsprængninger, kar sklerosering samt Dipeducetomi.

Klinikken har behandlingstilbud, der sammen med kompetencerne – optimere en god effektivitet og sikkerhed. Her er altid fokus på at tilbyde den bedste service, hvorfor Muvik vil være din garanti for sikkerhed, fortrolighed og individuelt tilpassede behandlinger.


Anmeldelser