n'age

Klinik n’age er Danmarks første og mest erfarne klinik, og har siden etableringen på Kongens Nytorv i 2003 vokset sig større. I dag finder du klinik n’age både i Hellerup, Herning, Odense og Aarhus.

Vores speciale er hudforyngende og rynkereducerende handlinger og hjælper dagligt mennesker med at blive en friskere og mere aldersløs udgave af sig selv. Vores udbud af veldokumenterede behandlinger, udvisker barrieren mellem plastikkirurgi og kosmetologi. Vi har særligt fokus på hudforyngende og rynkereducerende behandlinger, som hjælper dig til et foryngende og friskere udseende.

Behandlinger
Foruden Restylane filler behandlinger, benytter Botox/azzelure, til vores rynkereducerende behandlinger, samt Laser, aktiv hudpleje og som noget nyt tilbyder vi behandling af lokaliserede fedtdepoter. Det allernyeste skud på stammen er det revolutionære Ultherapy til løft af huden.

Professionel rådgivning
Vores hudlæger og sygeplejerske har en dybdegående, certificeret uddannelse i kosmetiske behandlinger, og de har en høj faglig æstetisk sans. Vores smalle fokus inden for hudforyngelse og rynkereduktion, gør os til erfarne specialister på området. Vi har en fælles ambition om et højt fagligt og etisk niveau og lægger derfor altid en individuel behandlingsplan og rådgiver dig professionelt. Vi er ærlige omkring vores vejledning og kan rådgive dig også omkring hvis vi ikke mener en behandling er nødvendig. Vores filosofo er ‘less is more’, for at opnå det mest naturlige og smukke resultat. n’age har alle typer kunder, også de, der ønsker diskretion omkring behandlingen. Vi har naturligvis tavshedspligt, og hvis du vil komme og gå ubemærket, tilbyder vi gerne individuelle venterum. Som en af største af vores slags i Europa, med mange tusinde behandlinger om året, har vi meget erfaring. Vi er Danmarks mest erfarne klinik, med speciale i hudforyngende og rynkereducerende behandlinger.


Anmeldelser