Skønhedsklinikken Birgitte Danefeldt

Skønhedsklinikken Birgitte Danefeldt er beliggende i Frederikssund og tilbyder alt indenfor skønhed og velvære for krop og sjæl. Klinikken lægger vægt på professionel og individuel kundepleje og hyggelig atmosfære i flotte lokaler. Fra man træder ind i klinikken får man en ro og afslappende følelse i kroppen som giver et afbræk i en stresset hverdag.

Skønhedsklinikkens formål er at skabe en god og afslappende oplevelse for kunderne. Med behandlinger, hvor der kun anvendes højkoncentrerede produkter specielt fremstillet til professionel brug. Dette gør, at der altid vil kunne ses forbedring, allerede efter første behandling.

Inden behandlingen foretages altid en hudanalyse for at sikre anvendelse af netop de produkter, der passer til den individuelle hudtype både ved behandling på klinikken og til hjemmepleje. Behandlerne deltager løbende i kurser indenfor branchen for at kunne være på forkant med alt nyt på markedet, så de kan tilbyde kunderne det sidste nye.

Klinikken forhandler og tilbyder behandlinger med produkter fra; Exuviance, Darphin, Intraceutical og Serum8. Klinikken tilbyder ansigtsbehandlinger, diamantslibning, kropsbehandlinger, massage, hænder og fødder, hårfjerning med voks, makeup, permanent makeup, bryn og vipper, epilering og hårfjerning med laser samt tandblegning.


Anmeldelser