Sunshine Nails & Beauty

Sunshine Nails & Beauty er beliggende på Peter Bangs Vej på Frederiksberg og tilbyder alt indenfor skønhed til ham og hende. Hos Sunshine Nails & Beauty kan man slappe af fra dagens stress, blive forkælet og genfinde ro og harmoni under en afslappende luksusansigtsbehandling, spa-manicure eller en dejlig spa-pedicure behandling.

Behandlerne byder velkommen til behandlinger med hudplejeprodukter fra verdenskendte Exuviance. Exuviance tilbyder et komplet system af videnskabeligt udviklede og højeffektive hudplejeprodukter med alfa- og polyhydroxysyrer, kombineret med de nyeste teknologier og innovationer.

Klinikken tilbyder ansigtsbehandlinger, hårfjerning med voks og sugar, farvning af vipper og bryn, behandlinger til hænder og fødder, IPL laser samt kunstige neglebehandlinger. Indenfor kunstige negle arbejder klinikken med de højteknologiske produkter fra bl.a. LCN, Harmony, CND Cosmetics, Backscratchers, da de skaber det flotteste og mest holdbare resultat. Du finder også en omfattende serie i hånd- og negleplejeprodukter fra Herôme.


Anmeldelser