Wanna Shine

Vi giver dig en lang række skønhedsbehandlinger, som alle hører til blandt markedets bedste & mest professionelle. Wanna Shine benytter udelukkende de nyeste metoder inden for hud, hånd- og neglepleje og behandler med de førende skønhedsprodukter og teknikker på markedet. Vi kan derudover tilbyde dig en lang række specialbehandlinger inden for Gele negle og ansigtsbehandlinger med det professionelle mærke Nimue. Vi er specialister i braziliansk/intim voks med sugaring eller Lycon.

Klinikken i Rødovre åbnede i juli 2012 og er lillesøster til vores afdeling på Østerbro og tilbyder de samme behandlinger som vores klinik på Østerbro, hvad angår alle behandlinger.

Svetlana som laver negle på klinikken i Rødovre, er også er ejer af Wanna Shine klinikkerne. Hun er uddannet kosmetolog hos Inter Clinitique i 2003, en af Danmarks mest rutinerede negleteknikere, og er specialiseret i at lave gelenegle både i form af kunstige negle & forstærkning af egne negle. Svetlana’s store rutine og mangeårige erfaring gør, at hun kan få selv de korteste negle til at blive lange og smukke.


Anmeldelser