Welcome Wellness

Jenny byder velkommen på sin klinik Jernbanegade 40 i Roskilde Jenny Jørgensen er i 1998 uddannet kosmetolog og blev i 1999 uddannet Makeup artist. Jenny har undervist i fagene i både København og Spanien og har derfor en bred viden og mange års erfaring, din garanti for en god og sikker behandling.

Jenny er desuden uddannet mikro-pigmentist og tilbyder mikro-pigmentering af dine øjenbryn og eyeliner på øvre og nedre øjenlåg. Welcome Wellness tilbyder udover disse behandlinger også ansigtsbehandlinger, kropsbehandlinger og Microdermabrasion med diamantslibning. Et forløb med exfoliering af huden med diamantslibning, kan anbefales til ansigtshud, som er blevet solskadet eller arret af f.eks. akne. Behandlingen inkluderer også afrensning, udrensning, ansigtsmaske, og sluttes af med dagcreme og øjencreme.

Klinikken har en bred variation af tilbud og behandlinger at vælge imellem, så du kan få den rette behandling til netop dit behov på klinikken. Jenny i samarbejder med Maria Dam og Kosmetisk Klinik, og kan derfor ligeledes tilbyde rynkereduktion med blandt andet Vistabel® (Botox) og Juvederm ®. Uanset hvilket behov du har, eller hvilken behandling du vælger, vil Welcome Wellness gøre alt for at imødekomme dine ønsker og forventninger.


Anmeldelser