5 supereffektive behandlinger til flad mave på den fede måde

0

Nogle sveder sig igennem surt slid for at få stram mave. Andre gør som stjernerne – snyder sig slanke med supereffektive behandlinger. De fleste af de foretrukne behandlinger i Hollywood kan også købes herhjemme.

Den nye trend i USA hedder ”nip-sculpt”

Nytårs-forsættende flagrer rundt i kroppen nu. Vinteren er lang, og den skal bruges fornuftigt. For nu nærmer sig tiden, hvor topmaven ikke længere kan skjules under store trøjer. Flid, fedt eller snyd. Hvad vælger du? For vejen til et veltrimmet vaskebræt kan være vanskelig. Med surt slid, sved på panden, styrke og ikke mindst selvdisciplin. Men der findes behageligere alternativer til løbeture, mavebøjninger og spinning. Du kan købe dig fra det. Med slanke-behandlinger eller plastikkirurgi kan du forholdsvis hurtigt få den flade mave, du drømmer om. Oven i købet til priser, som ikke overstiger et årsabonnement til et fitness-center…

Den nye trend i USA er ”nip-sculpt” – hvor man bruger andre metoder end plastikkirurgi til at omforme eller måske rettere omfordele fedtdepoterne på kroppen. Hollywood-stjernerne kender allerede hemmeligheden. Fire effektive behandlinger uden brug af kniv, som i den senere tid også er kommet her til Danmark. Men inden du spenderer hele sommerferie-budgettet på at blive slank, er det en god idé at sætte sig ind i, hvordan behandlingerne virker. Hvis julemaden, fastelavnsbollerne og al den fristende chokolade, som du har fortæret i de mørke vintermåneder for alvor har sat sig fast og du er direkte overvægtig kan et besøg hos plastikkirurgen være nødvendigt. Her kan du få foretaget en fedtsugning og fjernelse af slapt maveskind.

Få her 4 forslag til ”nip sculpt” slankebehandlinger uden brug af kniv – og så kan du ovenikøbet booke en tid med det samme i en klinik nær dig!
Hvis du er til kniven eller sved på panden har vi også nogle forslag…

1. Ultralipo

ultralipo-foer-og-efterHurtige impulser af ultralyd bliver sendt direkte ind i fedtvævet under huden ved hjælp af et særligt ultralyds-apparat. Impulserne vil nedbryde membranen omkring fedtcellerne. De bliver langsomt opløst og nedbrudt. Bagefter absorberes de af de hvide blodlegemer og forsvinder i kroppens forbrændingssystem. Efter hver behandling anbefales det, at man motionerer eller i hvert fald bare bevæger sig i mindst tyve minutter. Ellers vil fedtcellerne bare forsøge at finde andre steder i kroppen at lejre sig. Metoden med ultralyd er bedst egnet til mennesker med en let grad af overvægt. Det er nemlig uhensigtsmæssigt at sende fedt gennem kroppen på svært overvægtige mennesker, som måske oven i købet har belastede blodårer. Behandlinger med ultralyd foretages på flere klinikker i hele landet. Prisen er omkring 800-1.000 kroner pr. behandling. Det anbefales at tage otte behandlinger med en uges mellemrum.

NOGET FOR DIG? FIND HER EN KLIK NÆR DIG OG BOOK EN BEHANDLING >>

2. Elektroniske impulser med Tei System

teisystem-foer-og-efter
Læg dig ned og lad teknikken klare topmaven. Elektroniske impulser er en hurtig genvej til opstramning. Der bliver sat elektroder på hele det område, hvor du ønsker at svinde ind. Gennem elektroderne bliver der sendt elektroniske impulser, og det gør angiveligt ikke spor ondt. Man mærker dog impulserne. Det kræver oftest flere behandlinger før kroppen er formet som du ønsker. Behandlinger med elektroniske impulser kan du finde på ca. 25 klinikker i hele landet. Prisen er omkring 2.500 kroner for ti behandlinger.

NOGET FOR DIG? FIND HER EN KLIK NÆR DIG OG BOOK EN BEHANDLING >>

3. Lipolaser

lipolaser-foer-og-efter
Metoden her bliver også kaldet smart lipo af kendere…Der bruges en laserstråle til at ødelægge fedtcellerne, som sidder på maven. Laseren nedbryder fedtcellerne, og de bliver derefter transporteret væk og siden destrueret af kroppens hvide blodlegemer. Hvis du har en meget solid delle, kan det være nødvendigt at suge en del af fedtet ud først. Så bliver resultatet nogenlunde som ved en klassisk fedtsugning. Du kan finde klinikker i hele Danmark. Prisen svinger mellem 1.000-1.500 kroner pr. behandling afhængigt af omfanget og kræver mellem otte-ti behandlinger.

NOGET FOR DIG? FIND HER EN KLIK NÆR DIG OG BOOK EN BEHANDLING >>

4. Ultratone/Ultralyd sammen med elektroniske impulser

ultratone-foer-og-efter
Dobbelt konfekt – dobbelt så godt, må være filosofien bag denne behandling. For her kombineres de to metoder med ultralyd og elektroniske behandlinger. Med slankesystem Ultratone bliver fedtet først nedbrudt, men som tidligere beskrevet kræver den metode, at man skal op og bevæge sig mindst tyve minnutter bagefter for at sikre, fedtet ikke finder nye steder at sætte sig fast. Men med maskinerne fra Ultratone kan man blive mageligt liggende, mens de elektroniske impulser sørger for at forbrænde fedtet. Ultratone metoden tilbydes på ca 25 klinikker rundt om i landet. Prisen er cirka 2.500 kroner for fem behandlinger.

NOGET FOR DIG? FIND HER EN KLIK NÆR DIG OG BOOK EN BEHANDLING >>

5. Fedtsugning – kirurgisk indgreb

fedtsugning-foer-og-efter
Måske er du på den anden side af moderat overvægtig – eller også gider du ikke rende til en serie af slankebehandlinger og vælger derfor kniven. En plastikkirurgisk maveoperation er omfattende og kræver naturligvis en nøje afvejning af fordele/ulemper og risici. Hvis fedtet har sat sig godt og grundigt fast i et tykt lag lige midt på maven, vil en fedtsugning fjerne problemet ret effektivt. Hører du derimod til de uheldige, som har fedtet siddende bag musklerne og organerne, kan du desværre kun slippe af med det ved seriøs træning og sund kost. Statistikken viser dog, at kvinder som regel har fedtdellen placeret lige under huden… Hvis din hud på maven er elastisk, vil den selv trække sig pænt sammen efter fedtsugningen. Ellers kan det blive nødvendigt også at få foretaget kirurgisk fjernelse af den overskydende, løse hud. Maveplastik kan også være en løsning, hvis du egentlig ikke har topmave, men derimod har meget slapt maveskind efter graviditet eller tidligere overvægt. De fleste plastikkirurgiske klinikker foretager fedtsugninger. Det kan foregår i både lokalbedøvelse og under fuld bedøvelse og kræver indlæggelse. Prisen udelukkende for fedtsugning på maven varierer mellem 15-20.000 kroner. De fleste klinikker giver rabat ved fedtsugning flere steder på kroppen.

kelly-osborns-foer-og-efter
Kelly Osborns vilde forvandling. ”Jeg dyrker op til en halv times konditionstræning og så dyrker jeg intervaltræning, yoga og Pilates”, siger Kelly.

6. Få en personlig træner

traening-foer-og-efter
Mangel på motion er direkte livsfarligt. Faktisk rangerer det på listen over de vigtigste dødsårsager i den industrialiserede verden. Så nu skal vi røre os – mindst én time om dagen! Motion er nærmest blevet Gud i vore dage, så velværet handler om at kridte løbeskoene og komme af sted. En personlig træner koster knapper, men til gengæld er han på din side hele vejen igennem. Han laver en kostplan og en motionsplan, som er skræddersyet til lige netop dig. Så er det dellen på maven, der skal væk, så er der med garanti et par mavebøgninger på programmet. Udgangspunktet er altid din personlige formåen og dine ønsker for fremtiden – og den psykiske ballast er helt uvurderlig. En personlig træner koster ca. 10.000 for en fem ugers periode, og kunsten er at tage alle hans gode råd til sig for good!

Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet.
Du kan også følge GO Beauty på: FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk

Share.

Leave A Reply