Forårsnyheder: Stram i masken?

0

Trænger du til fugt, udrensning eller fornyet glød og glans til den trætte og lidt kedelig hud, så kan du glæde dig over, at disse spændende nyheder går ind og dækker alle dine behov. Vi giver dig her et overblik.

Månedens behandlinger:

1. Din hud elsker c-vitamin

Kalahari Vitamin C ansigtbehandling, med aktivt c-vitamin, der lysner huden og giver masser af fugt og glød. C-vitamin er en naturlig antioxidant, som stimulerer hudens dannelse af kollagen og elastin, der får huden til at se sund og fast ud. C-vitamin kan medvirke til at reducere solskadet hud samt fine linjer. Derudover virker c-vitamin reparerende og huden beskyttes mod frie radikaler. Kalahari har kombineret de indfødtes ældgamle opskrifter med den nyeste forskning inden for hudpleje. Fra 550 kr.

>> KLIK HER OG BOOK DIN BEHANDLING PÅ EN KLINIK NÆR DIG

Skønne produkter:

1. #freshpressed Øjeblikkelig boost

clinique-fresh-pressed
Denne fine pulver aktiveres med vand og giver øjeblikkeligt huden et sundere og friskere udseende. Huden synes med det samme finere i strukturen og efterlades boostet på ny med masser af glød og glans. Pulversystemet er nemt at bruge. Alt, du gør, er at komme lidt pulver i en våd hånd, masser huden i den fine pulver, lad den aktive C vitamin arbejde i et minut og rens derefter med vand. Clinique Fresh Pressed Renewing Powder Cleanser with Pure Vitamin C. 28 pakker 265 kr.
Clinique Fresh Pressed Daily Booster with pure Vitamin C 10% giver den fulde antiage effekt. Shake pulveret med emulsionen og voila så er du klar til at tilføre et vitaminboost til huden. Mix to dråber i din dagcreme to gange dagligt, og efter kun 7 dage ser du en mere jævn hudtone og en forbedring på linjer og rynker samt pigmentering. 4x 7 dage. 585 kr. (Kan købes fra april).

2. Rens ud

caolion-hot-and-cool-pore-pack
Caolion Premium Hot & Cool Pore pack duo
er et fantastisk 2i1 produkt, som indeholder en steam maske, der åbner og udrenser porerne og exfolierer huden for døde hudceller. Du får også en fresh mask, som indeholder opfriskende menthol med en kølende effekt, som lukker og optrammer de udvidede porer og beroliger huden. Masken opretholder hudens fugtniveau, udrenser og detoxer huden. 50 g. 220 kr.

3. Boblende skønhed

tony-moly-bubble-mask-sheet
Earth Beauty Bubble Mask
er en peelende og rensende maske. Når masken kommer i kontakt med luft aktiveres mikro-boble-teknologien, og det rensende kul fjerner urenheder, døde hudceller og overskydende talg, så huden efterlades udrenset og med fornyet glød og glans. 60 kr. og kan købes i Sephora.

4. Fugt, fugt og atter fugt

sephora-egg-cream-mask
EGG Cream Mask Hydration
er en fantastisk cocktail af kokosvand, niacinamide og ekstrakt fra æg. Æg er ikke lige den typiske ingrediens, men konsistensen føles skøn og virkningen er ikke til at komme udenom. Og nej, masken lugter ikke af æg, men er ganske neutral i duften. Sheet-masken er en fugtgivende og lysnende maske, som nærer huden og giver ekstra fugt og glød. Lad masken virke i 20 minutter og masser det resterende produkt ind i huden. 40 kr.

5. Mini facial

dermalogica-superfoliant
Dermalogica Daily Superfoliant
exfolierer (skrubber) huden fri for luftens forurenende stoffer, der er skyld i for tidlig ældning. Indeholder bl.a. Binchotan-trækul, som absorberer snavs i huden ved at tiltrække og binde urenheder i huden og trække dem op. Samtidig polerer og dybderenser de ultrafine korn huden, så den får en helt glat og fin overflade. En halv teske af det grå pulver hældes ud i hånden. Tilfør lidt vand og blandes, til det får en cremet konsistens. Masser blidt og afrens med vand. Voila! 60g. 560 kr.

6. Langvarig effekt

verso-deep-hydration-mask
Verso Deep Hydration Mask
er en effektiv, fugtgivende ansigtsmaske baseret på hydrogel, som fugter i dybden og har en langvarig effekt. Hydrogelen er udviklet til at modvirke fordampning af hudens naturlige fugtbalance. Huden holdes mættet i helt op til 120 timer. Masken indeholder det patenterede Artificial Moisturizing Factor (AMF), som medvirker til at erstatte de naturlige fugtgivende faktorer i huden, og dermed styrker hudens fugtbalance i længere tid. Lad masken virke i 20 minutter og voila, huden føles gennemfugtet, blød og boostet. 4 stk. 650 kr.

Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet.
Du kan også følge GO Beauty på: FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk

Share.

Leave A Reply