Glædelig 3. december: Vind øjenvippeserum fra Aphro Celina

0

Vind den populære øjenvippeserum fra Aphro Celina

Nu har du muligheden for at vinde den populære og effektive Aphro Celina øjenvippeserum. Du vil få lange, fyldige og smukke vipper på kun 4-6 uger.

Aphro Celina er Tysklands mest solgte serumserie, og har allerede solgt over 100.000 eksemplarer i Europa. “Effektiviteten hos alle vores produkter er klinisk dokumenteret med over 90% tilfredshed hos brugerne.
Alle produkterne er af høj kvalitet, og vi er stolte over at kunne sige at alle vores produkter er dermatologisk testet, uden parfyme, parabener eller Phthalater. Tysk kvalitet når det er allerbedst!”

Få de lange smukke vipper!

Vippeserum påføres som en eyeliner – en gang dagligt på tør og renset hud. Mængden på penslen er nok til at påføre på begge øjne. Øjenvippeserumen bruges en gang om dagen som en eyeliner, og efter 4-6 uger vil du kunne se, at dine egne øjenvipper vokser sig længere og kraftigere.

Produktet indeholder naturligt stimulerende, plejende ingredienser og er baseret på videnskabelig forskning fra Tyskland. Ingredienser aktiverer og nærer hårsækkene, der får øjenvippehårene til at gro. Du vil kunne opleve et fantastisk resultat på ganske kort tid. Derudover er produktet 100 procent dermatologisk testet og lever op til alle EU-standarder for kosmetik.

Tilmeld dig dagens julekalender herunder. Så er du med i lodtrækningen om en øjenvippeserum fra Aphro Celina.

LÆS MERE >>

FAKTA OM DAGENS JULEKALENDER KONKURRENCE:
Præmieværdi: 529 kr. pr. vinder
Antal trækninger: 4 vindere
Julekalender: 3. december*
* Det er kun muligt at deltage i lodtrækningen af dagens julekalender d. 3. december.

Betingelser:
Når du deltager i GO Beautys julekalender 2017 på gobeauty.dk giver du tilladelse til at vi må forskønne din indbakke med GO Beautys nyhedsbrev. 
Du accepterer at der trækkes lod blandt alle deltagere og at vinderen offentliggøres her på siden. Præmien kan ikke byttes til kontanter eller andre præmier på gobeauty.dk og præmien kan kun sendes til en dansk postadresse. GO Beauty påtager sig intet ansvar for præmierne, hverken mangelansvar, produktansvar eller andet. Du accepterer at dine kontaktoplysninger registreres, så GO Beauty kan kontakte dig hvis du har vundet. Glædelig jul!

Share.

Comments are closed.