Glædelig 6. december: Vind forkælelse til din hud med et hudplejesæt fra Environ

0

Vind det effektive og unikke hudplejesæt STEP-UP fra Environ

Forkæl din hud med det effektive og unikke A-vitamin STEP-UP hudplejesæt system fra Environ. Sættet indeholder to skønne kosmetiktasker, Skin EssentiA Cleansing Lotion, Moisturising Toner, AVST 1 creme, som er det første trin i step-up systemet og anvendes både morgen og aften. Sidst men ikke mindst Youth EssentiA Peptide Eye Gel.

Om Environ

Environ Skin Care er et komplet sortiment af hudplejeprodukter, både til ansigts-, sol og kropspleje samt et udvalg af rollere til skin needling. Produkterne er gennemtestet og hudplejeserien forsker hele tiden i ny udvikling indenfor brug af bl.a. antioxidanter og højtkoncentreret A- og C-vitamin.

Environ adskiller sig fra andre A-vitaminserier, da de tilbyder deres kunder et optrapningssystem, som fører brugeren gennem 8 niveauer af A-vitamin, for at være så skånsom som muligt. Man starter behandlingen med en lav dosis for at hjælpe med at opbygge retinoid receptorerne i huden og derefter bringes man step-by-step op til den højeste mulige dosis, der er tilladt til brug i kosmetikbranchen.

Tilmeld dig dagens julekalender herunder. Så er du med i lodtrækningen om et hudplejesæt fra Environ.

LÆS MERE >>

FAKTA OM DAGENS JULEKALENDER KONKURRENCE:
Præmieværdi: 1.690 kr.
Antal trækninger: 1 vinder
Julekalender: 6. december*
* Det er kun muligt at deltage i lodtrækningen af dagens julekalender d. 6. december.

Betingelser:
Når du deltager i GO Beautys julekalender 2017 på gobeauty.dk giver du tilladelse til at vi må forskønne din indbakke med GO Beautys nyhedsbrev. 
Du accepterer at der trækkes lod blandt alle deltagere og at vinderen offentliggøres her på siden. Præmien kan ikke byttes til kontanter eller andre præmier på gobeauty.dk og præmien kan kun sendes til en dansk postadresse. GO Beauty påtager sig intet ansvar for præmierne, hverken mangelansvar, produktansvar eller andet. Du accepterer at dine kontaktoplysninger registreres, så GO Beauty kan kontakte dig hvis du har vundet. Glædelig jul!

Share.

Comments are closed.