Glædelig 7. december: Vind foryngelse fra Elizabeth Arden PRO

0

Vind Sensitive Skin Peel Pads fra Elizabeth Arden PRO

Elizabeth Arden PRO Sensitive Skin peel pads indeholder 50 stk. eksfolierende pads, der er ideelle til sensitiv hud. Huden bliver mere fugtet, mere frisk og kommer til at se mere strålende ud.
Bruges 1-2 gange om ugen i ansigt og på hals efter afrensning. Det er normalt at man kan føle en lille stikkende følelse da peel pads indeholder 10% AHA syre. Virker exfolierende, fjerner døde hudceller og tilfører huden masser af fugt.

Om Elizabeth Arden PRO

Elizabeth Arden PRO er en professionel hudplejeserie udviklet udelukkende til brug og salg af professionelle hudplejeterapeuter og kosmetologer. Med seriens veldokumenterede resultater, sætter Elizabeth Arden PRO en ny standard for effektive resultater.
Selveste Elizabeth Ardens vision var at udvikle en række produkter, der ikke bare skjuler fejl i huden, men faktisk kommer huden til gode, og hun var stor fortaler for hudpleje, sund kost og fitness. Hemmeligheden bag Elizabeth Ardens produkter er inklusionen af banebrydende teknologi i alle hendes hudpleje formularer, og et dybdegående ønske om at levere de bedste produkter, de bedste emballager og den bedste service på markedet.

Tilmeld dig dagens julekalender herunder. Så er du med i lodtrækningen om peel pads fra Elizabeth Arden PRO.

LÆS MERE >>

FAKTA OM DAGENS JULEKALENDER KONKURRENCE:
Præmieværdi: 495 kr.
Antal trækninger: 3 vindere
Julekalender: 7. december*
* Det er kun muligt at deltage i lodtrækningen af dagens julekalender d. 7. december.

Betingelser:
Når du deltager i GO Beautys julekalender 2017 på gobeauty.dk giver du tilladelse til at vi må forskønne din indbakke med GO Beautys nyhedsbrev. 
Du accepterer at der trækkes lod blandt alle deltagere og at vinderen offentliggøres her på siden. Præmien kan ikke byttes til kontanter eller andre præmier på gobeauty.dk og præmien kan kun sendes til en dansk postadresse. GO Beauty påtager sig intet ansvar for præmierne, hverken mangelansvar, produktansvar eller andet. Du accepterer at dine kontaktoplysninger registreres, så GO Beauty kan kontakte dig hvis du har vundet. Glædelig jul!

Share.

Comments are closed.