Husker du at skifte din tandbørste?

0

Husker du at skifte din tandbørste ud med jævne mellemrum? Har du overhovedet skænket det en tanke at din tandbørste, kan være en kæmpe bakteriebombe som du dagligt putter i munden?

Brug din sunde fornuft!

Vi bruger vores tandbørste i hvert fald to gange dagligt, men hvor ofte bliver den egentlig skiftet ud? Som alt andet bliver tandbørsten beskidt, træt at se på og ikke mindst fyldt med bakterier, hvis ikke du sørger for at rengøre den ordentlig efter brug. Tandbørsten kan være grobund for bakterier, mikroorganismer og svamp. De fleste tandlæger og tandplejere er enige om, at vi burde skifte vores tandbørste i hvert fald hver tredje måned, og oftere hvis den ser slidt ud. Det kan både afhænger af hvor hård du er ved dine tænder og dermed også ved tandbørsten – men også om kvaliteten og hårdhedsgrad på børstehårene.

Har du din tandbørste stående fremme i et krus, så tilføres den også bakterier fra andre – og mindre lækre – dele af badeværelset. De mindre partikler fra f.eks. toilettet hvirvler rundt i luften, og kan sagtens ende på din tandbørste – og DET har vi ikke lyst til at få i munden. Et godt råd kan være at have tandbørsten stående i et af skabene på badeværelset eller købe et etui, du kan have tandbørsten liggende i.
Et etui er også en rigtig god ide at medbringe når du rejser, så undgår du at tandbørsten bliver medtaget i toilettasken.

GO Beauty vil gerne slå et slag for bæredygtighed og naturlige nedbrydelige produkter. Skift din plastik tandbørste ud med en bæredygtig og miljøvenlig tandbørste!

i-love-eco-essentials-chopper-scrubber
I Love Eco Essentials Chopper Scrubber
tandbørste er en bæredygtig tandbørste, der er fremstillet i bambus, og som fra naturens side virker anti-bakteriel og hvor holdbarheden er lige så god som på de helt almindelige plastik tandbørster. Tandbørsten er fri for kemi, uden BPA og afgiver dermed mindre plastikaffald til vores verden. 30 kr. og kan købes online her.

Vidste du…
At bambus er verdens hurtigste naturlige fornyende ressource, der samtidig har den egenskab at de antimikrobielle midler i bambus, effektivt dræber bakterier?

Når det kommer til udskiftning af tandbørste, er det vigtigste at bruge sin sunde fornuft. Kig på tandbørsten og hvis den ser træt, skæv og misfarvet ud, så er det nok på tiden at skifte den.

Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet.
Du kan også følge GO Beauty på: FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk

Share.

Leave A Reply