Ingen sommermakeup uden smuk sommerhud

0

Den velplejede hud er altid det bedste udgangspunkt for en smuk makeup. Her får du de bedste tips fra makeupartist Johanne Danshøj til at fugte, beskytte og give glød til huden og sommerens skønneste makeuptendenser.

Smuk hud og strejf af sommer

Makeupartist, hårstylist, stylist, airbrusher, beautyblogger og GO Beautys makeupekspert, Johanne Danshøj, giver gode råd til sommerens makeuptendenser. Se med her…

smuk-hud
Smuk hud

I sommerperioden, hvor det er varmt, og mange har tendens til at svede lidt ekstra, kan en fuldt dækkende foundation måske være lidt for meget. Prøv at blande din foundation i din solcreme i stedet for. Og/eller et par shimmer-dråber. Det giver huden en smuk effekt af at være mere levende og fugtet. Lad den solbrune hud skinne igennem.

gosh-the-body-shop-juice-beauty-revlon
1. 
GOSH Lumi Drops. 109,95 kr. 2. The Body Shop Honey Bronze™ Drops Of Sun. 145 kr. 3. Juice Beauty CC Cream Natural Glow, Stem Celluar. 399 kr. 4. Revlon PhotoReady BB Cream Skin Perfector. 99 kr.

SOMMERTIP: Brug din solskinspudder som øjenskygge. Dette komplimenterer de fleste øjenfarver og giver smuk og naturlig glød til at ansigtet.

farverig-liner
Farverig liner

Skift din sorte eller brune liner ud med en farvet én af slagsen. Grønne, blå og turkise er en fin måde at få en farve på makeuppen, men også en flot detalje – uden at blive alt for meget. En farvet mascara kan have samme effekt. Enten i kombination med hinanden eller hver for sig.

by-ellos-elizabeth-arden-sisley-yves-rocher
1. Yves Rocher Botanical Color Jumbo Liner, farve 02. 69 kr. 2. Beauty by Ellos Eye Pencil ‘Petroleum Green’. 49 kr. 3. Elizabeth Arden Beautiful Color Bold Defining 24HR Liquid Eye Liner. 195 kr. Sisley Phyto-Eye Twist, farve ‘emerald’. 300 kr.

colorful-eyes
Colorful eyes

Mange tør ikke kaste sig ud i øjenskygge, men det behøver slet ikke at være så svært, og du behøver heller ikke at komme til at ligne en farvelade. En simpel teknik, jeg ofte bruger, hvis jeg vil tilføre farve på øjenlåget, er ved hjælp af en mindre blushpensel. Det lyder voldsomt, men du skal huske at tørre penslen godt af igen i håndfladen ved hjælp af cirkulære bevægelser. Ligesom hvis du skal komme blush på. På denne måde får man kørt skyggen godt ind i penslen. Derefter et let strejf henover øjenlåget. Her er kunsten IKKE at komme for meget øjenskygge på penslen. Kun ganske lidt, og så kan du gentage indtil du synes, det er nok.

mac-sandstone
1. 
MAC Pro lip palette. 355 kr. 2. Sandstone Øjenskygge ‘Buttercup’. 129 kr.

sommerkys
Sommerkys

Læberne er min personlige favorit, når det kommer til farve. Sommeren er perfekt til at øve sig i at bruge læbestift. Mange føler, det kan blive for meget med kulørte læber, men det er også et spørgsmål om at vænne sig til det. Der er ingen, der siger, at du skal starte ud med en fuldfarvet læbestift, men en sheer læbestift eller en farvet gloss er en god start. Skær eventuelt ned på resten af makeuppen, så det ikke bliver for meget af det gode.

pur-aveda-guerlain-idun-ysl
1.
PüR Lip Gloss sticks ‘Beach Bum’. 179 kr. 2. AVEDA Nourish Mint Rehydrating Lip Glaze ‘Sunkissed Melon’. 240 kr. 3. GUERLAIN La Petite Robe Noire Lip Colour ‘Poppy Capidun’. 225 kr. 4. IDUN Minerals Lips Lipgloss ‘Anna’. 155 kr. 5. YSL Vernis à Lèvres ‘no48’. 270 kr.

Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet.
Du kan også følge GO Beauty på: FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk

Share.

Leave A Reply