Kan cremer virkelig forvandle huden på kun 12 uger? Svaret er…

0

For 12 uger siden startede GO Beautys skønhedsredaktør op på en spændende hudpleje-udfordring, hvor hun i 12 uger kun skulle bruge produkter fra Nimue.

En udfordring, der kræver disciplin

Nimue har lanceret kampagnen’12 Week Challenge’ for at bevise hvordan den effektive videnskab bag deres produkter, kan forvandle og skabe resultater, der gør det muligt at smide sin foundation. Men kan man virkelig blive foundationfri på kun 12 uger?

GO Beauty og skønhedsredaktør Camilla Bauer indgik et samarbejde med Nimue for at afvise eller bevise om det er muligt at forvandle en hud på kun 12 uger, ved brug af produkter fra hudplejemærket Nimue i kombination med 4 professionelle Nimue behandlinger. Nu er de 12 uger gået og det er blevet tid til at gøre op med resultatet: HAR DET VIRKET?

Camilla startede forløbet ud med en hudanalyse hvor hun sammen med kosmetologen fra BeTreated på Østerbro fik afstemt hvilke forventninger de hver især havde til forløbet. Camilla har aldrig haft problemer med sin hud, men med årene er huden blevet mere sart og tør, hvilket har resulteret i tørhedslinjer i panden samt rødme ved næsefløjen og på hagen. Camillas ønske var at få boostet huden, mindsket sine tørhedslinjer og få udlignet sin hudtone så hun efter de 12 uger kunne slippe for at blande foundation i sin dagcreme.

Camilla før.

I starten af forløbet oplevede Camilla at hendes hud blev mere tør, specielt i hele området omkring næsen. Men efter et par uger havde huden vænnet sig til de aktive hudplejeprodukter, så kunne hun både se og føle en forskel på huden. Den første klassiske ansigtsbehandling boostede huden, gav glød, glans og fugt men der hvor der virkelig begyndte at kunne ses en forskel, var da der blev startet op på de 3 meget aktive dobbelt peeling system behandlinger. Behandlingerne varede ikke mere end 45 minutterne men det var alt der skulle til. Huden kom på arbejde og man kunne mærke de aktive behandlinger arbejde i huden. Der skulle gå 2-3 uger imellem hver behandling og resultatet taler for sig selv!

Camillas resultat efter 12 uger.

Som man ser meget tydeligt på billederne, så ses en klar forandring i tørhedsrynkerne i panden. Huden har fået en helt ny glød og glans og hudtonen er blevet langt mere jævn. Resultatet viser tydeligt hvor meget der kan ske med sin hud hvis man passer sine hudplejerutiner og bruger aktive produkter.

Camilla har udtalt om forløbet:
”Jeg blev tilknyttet BeTreated klinikken på Østerbro hvor indehaver Maria instruerede mig i, hvordan hele forløbet skulle foregå.
Maria har været top professionel under hele forløbet, og fortalte hvordan og hvornår jeg skulle pleje min hud for at opnå det bedste mulige resultat, og det var i denne forbindelse det gik op for mig, hvor meget jeg er vant til at hygge omkring min hud og mine hudplejeritualer.
Med en baggrund som kosmetolog, skønhedsnørd og skønhedsredaktør så er skønhed og hudpleje en meget stor prioritering.
Ansigtsmasker og øjencremer var en stor del af mine faste rutiner, og det er for mig indbegrebet af hygge og forkælelse. Pludselig måtte jeg ikke bruge ansigtsmasker i hele 12 uger for ikke at overstimulere huden – hvilket gjorde det lidt kedeligt. Men ansigtsmasken blev skiftet ud med en hårkur, hvilket virkelig var tiltrængt, og jeg kom videre. Nimue produkterne er lækre og drøje, jeg er specielt begejstret for deres enzympeeling, der er lavet på enzymer af papaya og ananas.
Jeg har selv arbejdet professionelt med Nimues produkter og ved de er i stand til at gøre en kæmpe forandring. Jeg er meget glad og tilfreds med resultatet.”


Maria indehaver af BeTreated har udtalt:
”Jeg må ærligt indrømme jeg ikke troede på noget resultat, da Camilla selv er tidligere kosmetolog og er meget om sig med sin hudpleje. En så flot hud i forvejen er svær at gøre bedre. Men trods det, fik vi en ny frisk og meget mere glødende hud end før. Den oser af friskhed. Selv de få linjer i panden Camilla kom med er mere udglattede end jeg turde håbe på.” 


LÆS MERE OM Nimues 12 Week Challenge HER >> 
LÆS MERE OM NIMUE OG FIND EN NIMUE KLINIK I NÆRHEDEN AF DIG >>

LINK: Besøg Nimues hjemmeside

Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du har mulighed for at købe GO Beauty her og få det bragt direkte til døren.

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK
 @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty

Share.

Leave A Reply