Kan Nimue forvandle min hud på 12 uger?

0

I de næste 12 uger tester GO Beautys skønhedsredaktør Camilla Bauer, om det er muligt at transformere sin hud med Nimues nye hudplejeudfordring.

#NOMAKEUP trenden

Skønhedsredaktør Camilla Bauer og GO Beauty har indgået et samarbejde med Nimue for at se, om det er muligt at transformere sin hud, på kun 12 uger.
Nimues filosofi er at genopbygge hudens sundhed ved brug af produkter og behandlinger, der får huden til at arbejde selv. Nimue er baseret på effektive kombinationer af frugtsyrer og der anvendes ikke parabener, mineralske olier, kunstig parfume eller lanolin i deres produkter. I stedet bruges biologiske naturligt udvundede vitaminer og dufte, som giver produkterne en naturlig og behagelig aroma.

Nimue introducerer en hudplejeudfordring

Nimue lover med inspiration fra #NOMAKEUP trenden, at de på kun 12 uger garanterer, at din hud vil være transformeret og at du på 13. uge, kan gå uden foundation og føle dig godt tilpas med det. De er så sikre i deres sag, at de oven i købet har lavet en ‘pengene tilbage’ garanti, som gælder frem til 30. april 2018 – ret vildt!
Kampagnen er Limited Edition og kittet kan købes frem til januar 2018. Kittet ’12 Week Challenge’ indeholder hudplejeprodukter til 12 uger samt fire professionelle behandlinger.

Hvem kan sige nej til at hoppe med på den udfordring? 
GO Beautys skønhedsredaktør kunne i hvert fald ikke!
”Jeg er uddannet kosmetolog og har arbejdet professionelt med Nimue et par år, så da denne mulighed bød sig, så synes jeg det var en meget interessant case at teste. Synes produkterne er rigtig effektive, men det er meget at love. Bruger ikke særlig meget makeup til daglig, men jeg blander altid foundation i min dagcreme eller bruger en CC cream, for at skabe en jævn hudtone. Jeg fylder 33 år i december og med årene, er der selvfølgelig begyndt at vise sig ældningstegn i form af fine- og tørhedslinjer, men også en mere ujævn hudtone med tendens til lidt mere rødme specielt på hagen og i næsefløjene. Så glæder mig meget til at se, om Nimue kan udjævne hudtonen og ikke mindst booste min hud, så den ser sund ud.
Jeg står meget gerne ved min alder og går ikke så meget op i anti-age, men slow-age er helt sikkert et keyword i mine overvejelser, når det kommer til valg af hudplejeprodukter. Stræber efter at være den bedste udgave af mig selv,” siger Camilla Bauer.

test-gobeauty-camilla-bauer-foer
Camilla Bauer før testens start.

I de næste 12 uger skal Camilla kun bruge Nimue produkter i sin daglige hudplejerutine og hertil supplere med fire professionelle Nimue ansigtsbehandlinger hos kosmetolog Maria Risom, som er indehaver af klinikken Be Treated på Østerbro. Camilla har været til en konsultation hvor hun har fået lavet en professionel hudanalyse og har fået tildelt det Nimue kit, der passer til nemlig hendes hudtype, hvilket er den miljøbelastede hud.
“Jeg glæder mig meget til at tage udfordringen op, og dele slutresultaterne med jer efter de 12 uger. Stay tuned!”

Vil du også tage udfordringen op?

Så skal du gøre følgende: For at få anvist en Nimue-klinik i nærheden af dig, kan du ringe på 3332 3322 eller se alle udvalgte klinikker her. Her kan du booke en tid til en hudanalyse og købe Nimues ’12 Week Challenge’ kittet, der passer præcis til din hudtype og tilstand. Kittet koster 3.995 kr. og har en værdi af 7.498 kr.

link-konkurrence-nimue-12-week-challenge
Læs mere og se resultatet om 12 uger her på gobeauty.dk og følg forløbet på Camillas instagram

Læs mere om Nimue >>

Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet.
Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK
 @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty

Share.

Leave A Reply