Klar til bikini! 7 dages tips og tricks

0

Det er sommer, og det er bikinisæson. Og uanset hvor trættende, det kan være at blive mindet om, så gnaver kropsbevidstheden på den ene eller den anden måde hos mange. Her får du lidt tips, der kan hjælpe en lillebitte smule på den bløde mave. For alt behøver nemlig ikke at handle om træning og diæt.

Kvikkuren

Er der kun en uge til strandferien, så panik ikke. Med daglige justeringer i dine fødevareindtag kan du på en uge opnå noget, der minder om stramhed og velvære. Og har du mere tid, så nap en uge mere – eller så længe du orker.

jennifer-aniston-julia-roberts-sela-ward
1. Jennifer Aniston arbejder tæt sammen med ernæringsvejlederen Carrie Wiatt, der sammensætter og udvikler måltider til hende. 2. Julia Roberts ser fantastisk ud takket være ernæringsvejlederen Carrie Wiatt. 3. Hvad Carrie Wiatt har gjort for Sela Ward og mange flere, kan hun også gøre for dig. I denne kvikkur kan du indføre små finjusteringer i din kost.

At gå rundt og være sulten, virker ikke for nogen, for så ender du med at overspise. Sådan lyder filosofien bag denne kvikkur af den amerikanske ernæringsvejleder Carrie Wiatt, som får stjerner som Julia Roberts, Jennifer Aniston og Sela Ward til at fremstå knivskarpt. Tanken er at indføre en lille finjustering hver dag frem til showtime, hvor kroppen skal luftes.

Dag 1:

drop-forarbejdet-foedevarer
Drop forarbejdede fødevarer

De er nemme at blive afhængig af, men de får dig til at ville spise endnu mere, end din krop har brug for. Hvis du ikke kan udtale ingredienserne, så er fødevaren no-go. Gå evt. ned til frugt- og grøntsagsafdelingen til produkter uden labels.

Dag 2:

Drop alkoholen
Hele ugen Ikke alene er alkohol dehydrerende og fyldt med kalorier – det får os også til at snacke mere. Samtlige studier viser, at kvinder indtager flere kalorier efter at have drukket alkohol.

Dag 3:

Tag et fiber fix
Fibre holder dig mæt i lang tid, så kast dig over dem – og drop kulhydraterne. Strø hørfrø over din yoghurt eller tilføj et par teskefulde mandler i salaten. Hvis din krop skriger på kulhydrater, så spis en halv deciliter quinoa, byg eller brun ris.

Dag 4:

Forbrænd, forbrænd, forbrænd
Spiser du regelmæssigt dagen igennem, højner du dit stofskifte og får det til at forbrænde kalorier i et stabilt tempo. Store portioner kan på den anden side sløve forbrændingen. Gå efter tre små måltider af 300-500 kalorier og to snacks på mellem 100 til 150 kalorier.

Dag 5:

udryd-oppustethed
Udryd oppustethed

Broccoli, løg og peberfrugter medfører luft i maven og oppustethed. Hold dig til vandbaserede grøntsager som agurk, spinat og asparges. Frugter som bananer og appelsiner bidrager til at slippe af med ophobet væske i kroppen.

Dag 6:

skyl-det-ud
Skyl det ud

Cellerne ophober vand, når de ikke får nok af det. Drik to til tre liter vand om dagen. Drik det langsomt, så det rammer din blodgennemstrømning frem for at løbe direkte gennem leveren, hvor du skal tisse konstant.

Stranddag!

Bliv ven med proteinerne
En sund proteinrig morgenmad vil holde dig mæt og få dig til at holde dig fra unødig snacking. Prøv røræg af tre æggehvider blandet med masser af grøntsager.

5 af de bløde råd

voks-bikinilinje
1:
Tag dig af håret

Uanset om du bruger skraber eller voks, så er den bedste forberedelse til bikinitid en trimming af bikiniområdet.

bikini-badedragt

1. ELLOS ‘Collection Badedragt’ med vatterede skåle er en skøn badedragt med shaping effekt. Fås i 5 forskellige farver og mønstre. 399 kr. KØB HER >> 2. Cyell Bikini er i det skønneste blomstrede mønster. Bonbini Bandeau top med bøjle og let vatteret skål. 599 kr. KØB HER >> Bikinibuks har åbning og bindebånd i siderne. 299 kr. KØB HER >> 3. Tommy Hilfiger i det smukke Karin print giver en skøn følelse af sommer med de smukke farver. 700 kr. B HER >>

2: Vælg den rette bikini
Selv den mest slanke pige kan føle sig utilpas, hvis bikinien er forkert og slet ikke passer. Forbered dig på timevis af bikini indkøb før du har fundet det, der gør det bedste for DIN figur. Og vær forberedt på at købe badetøj et nummer større end din buksestørrelse.

3: Sæt et mål
Om du vil tabe et par kilo, stramme dine balder eller bare tone hele figuren, så er en afklaring af mål første skridt. Når du har formuleret dit mål, for eksempel at tabe fem kilo inden august, så bryd det op i mere overkommelige delmål, så du fokuserer på at tabe et kilo om ugen.

4: Kig på vinduer
Selv om du endnu ikke er i bikiniform, kan du motivere dig selv ved at vindueskigge eller surfe på nettet efter nyt badetøj, der vil gøre det bedste for din figur.

dea-kudibal-dania-dress
Dea Kudibal ‘Dania Dress’ – Stripe er en skøn off shoulder kjole i fint stribet print der passer perfekt til sol, sommer og strand. 1.299 kr. KØB HER >>

5: Og, hvis alt andet falder til jorden…
Så husk, at der findes smukke saronger og små shorts, der kan skjule lidt af hvert. Så længe du er i god form og spiser fornuftigt, så slip bekymringerne om de ekstra kilo. Det handler jo i bund og grund om din indre balance.

Fødevarer, der hjælper dig i bikiniform

aebleeddike
Æbleeddike

Oppustet? Så kom det til livs med 1-2 teskefulde æbleeddike før hvert måltid. Det vil stimulere fordøjelsen og booste stofskiftet.

Bær
Bær er rig på antioxidanter og bidrager til en smuk og glødende hud. Antioxidanter og vitamin c er med til at booste kollagenproduktionen og derved opstramme huden og give den glød.

Laks
Spis fed fisk som blandt andet laks to-tre gange om ugen. Det er en super proteinkilde, som indeholder sunde omega 3 fedtsyrer, hvilket holder blodsukkeret i balance og sukkertrangen væk.

Chia frø
Tilsæt en spiseskefuld chia frø til dine måltider. Frøene indeholder protein og fibre, der får dig til at føle dig mæt, og samtidig forhindrer de forstoppelse – og dermed en udspilet mave.

Ingefær
Frisk ingefær i juice eller te er med til at øge fedtforbrændingen og give en bedre fordøjelse.

Grøn te
Et par kopper grøn te dagligt er en ven, når det gælder en sund hverdag. Grøn te er fyldt med antioxidanter, som vil beskytte huden mod solskader.

Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet.
Du kan også følge GO Beauty på: FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk

Share.

Leave A Reply