Kosmetologernes anbefaling til en lækker forårsglød

0

Ny sæson nye behandlinger… Det kan være lidt af en udfordring at holde styr på de mange ansigtsbehandlinger, klinikkerne tilbyder. GO Beauty har spurgt 3 kosmetologer om, hvad de kan anbefale af effektive behandlinger.

Hvad kan de forskellige behandlinger?

1. Elias, indehaver af ’Elias Zinati – Face & Body’ i København, anbefaler Dermaoxy Oxygen Boost. En behandling som vi alle har godt af en gang imellem, for at friske huden op og booste den med fugt.


Elias anbefaler ‘DermaOxy Facewash’, der er ekstrem drøj og effektiv mod fedtet/kombineret hud. Indeholder bl.a. kamillie, der beroliger huden og Salicylsyre, som har en eksfolierende effekt. 199 kr.

Hvad kan behandlingen?
– Oxygen Boost er et genialt hudkoncept der for alvor gør noget ved rynker og fine linjer. Oxygen er ilt og behandlingen giver nyt liv til din hud, med tilførsel af 90% ren ilt. Du vil se resultat efter 1 behandling, faktisk allerede efter 20 minutter.

Hvorfor er behandlingen god lige nu?
– Behandlingen er perfekt til dig, der er ude efter at give huden et her og nu boost som ikke bare fugter, men også binder fugten i huden ved hjælp af Sodium hyaluronate. Behandlingen minimerer linjer og rynker ved hjælp af syn serum der får dine muskler til at slappe af. Jeg garanterer dig for, at du ikke kan undvære denne videnskabelige dokumenteret behandling.

Hvad koster behandlingen?
– Behandlingen varer 60 minutter og koster 750 kr. Vi anbefaler dig en kur med 6 behandlinger, og derefter regelmæssige behandlinger for et langvarigt resultat så din hud forbliver vital og flot.

>> KLIK HER OG BOOK DIN BEHANDLING PÅ EN KLINIK NÆR DIG

2. Lise Isabelle Philipp er indehaver af egen klinik i Hinnerup, anbefaler en Nimue behandlingen – ‘Behandlingen, der får dig til at se yngre ud’.


Lise anbefaler ‘Nimue Pre&Post’, der skaber et fundament for din hudpleje, da den sørger for at huden ”beholder” det samme fugtniveau i huden. Desuden giver den balance og alle kan med fordel anvende den. Det er produkt alle bliver total forelsket i da de mærker en stor forskel. 199 kr.

Hvad kan behandlingen?
Microneedling genstarter huden så du opnår en forbedret og smukkere hud. Hvad enten du har gamle akne ar, ønsker at dine porer synes mindre, dine linjer er blevet for dybe eller du ønsker en lækker behandling der giver din hud det bedste i forhold til anti-ageing, så kan Microneedling hjælpe på alle disse behov. Den helt store forskel ved at komme hos kosmetologen, fremfor at købe en rulle til hjemmebrug er, at her sikrer du at behandlingen bliver udført korrekt, rullen er ren og at det er de helt rigtige produkter der anvendes sammen med behandlingen = et langt bedre og vedvarende resultat.
Behandlingen påvirker dybt da den sætter gang i hudens reparations-processer, du kan derfor se forbedringer op til et halvt år efter.

Hvorfor er behandlingen god lige nu?
Fordi den virkelig giver resultater og fordi årstiden giver de mest optimale betingelser. Den er også meget moderne, men mange gør det ikke korrekt når de ruller derhjemme, og kan desværre lave skader på sig selv, fx. vævsskader. De ender med et dårligere resultat end da de startede.

Hvad koster behandlingen?
Første behandling koster 1.200 kr., derefter 800 kr. for de næste 5 behandlinger. For at opnå bedste resultat anbefaler vi og Nimue 6 behandlinger.

>> KLIK HER OG BOOK DIN BEHANDLING PÅ EN KLINIK NÆR DIG

3. Marie Dandanell, indehaver af klinik Dandanell i Roskilde, anbefaler en luksus ansigts-behandling med Exuviance


Marie anbefaler et af hendes ynglingsprodukter ‘Deep Hydration Treatment maske’ fra Exuviance, der giver masser fugt. 549 kr.

Hvad kan behandlingen?
Behandlingen er skræddersyet til hver person efter hudtype og hudtilstand til både ansigtet og decollete, som udgangspunkt gør den en forskel for huden da man får frugtsyre Peeling og peeler de døde hudceller væk, samt booster huden med en lækker maske så man kan genoprette fugten i huden efter en kold og mørk tid, det er med til at stimulere collagen og elastin i huden som vi med årene mister mere og mere af.

Hvorfor er behandlingen god lige nu?
Behandlingen er god lige nu da det har været mørkt og koldt længe, og kulden er hård ved huden, så derfor er et fugt boost det de fleste står og mangler.

Hvad koster behandlingen?
Behandlingen varer 90 minutter og koster 699 kr. Og Indeholder afrens, hudanalyse, frugtsyre Peeling, dybdernes efter behov, ansigts massage, decollete massage samt hovedbunds massage, maske og afsluttende pleje.

>> KLIK HER OG BOOK DIN BEHANDLING PÅ EN KLINIK NÆR DIG

Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du har mulighed for at købe GO Beauty her og få det bragt direkte til døren.

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK
 @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty

Share.

Leave A Reply