Q&A med Julie Zangenberg

0

Mød Julie Zangenberg. Vi kender hende alle sammen som den smukke skuespiller på tv. Tidligere på året havde hun debut i musicalen Hairspray, og nu er hun aktuel med madprogrammerne SUPERmad.

Power-kvinder, der inspirerer os…

GO BEAUTY introducerer en række af forskellige power-kvinder, der optager og inspirerer os. Følg med her på gobeauty.dk når vi laver en Q&A med forskellige power-kvinder…

 

1: Hvordan endte du med at blive skuespiller, har det været en drøm?

– Det var faktisk lidt et tilfælde. Jeg elskede film og teater som barn, men tænkte slet ikke på at blive skuespiller. Jeg ville bare gerne være tæt på den verden, så ansøgte en børnecaster om at være statist, og hun valgte så at caste mig til min første film ’Klatretøsen’, da jeg var 12.

2: Tidligere på året havde du debut i musicalen Hairspray – kan du beskrive forskellen på, at skulle danse og synge på en scene, kontra være den skuespiller vi ser på tv?

– Der er meget teknik forbundet med teater, sang og dans. Tv og film, som jeg har lavet mest af, har jeg spillet primært efter mine instinkter. Jeg har fået en del undervisning efterhånden, men det føles som om spillet flyder ud af mig naturligt i de sammenhænge, og er glad for, at der er andre, der mener jeg ikke gør det helt dårligt, og er blevet ved med at hyre mig. Dans og sang flyder ikke så naturligt, og at skulle nå ud på sidste række i Boxen i Herning kræver en del af ens teknik. Så fik lov til virkelig at nørde de ting, og det var fedt, lærerigt og super skræmmende til tider. 

3: Du er netop aktuel med en række mad programmer ved navn SUPERmad. Til dem der ikke skulle have opdaget det endnu, vil du ikke forklare os lidt om ideen bag?

– Jo! Jeg er madelsker i højeste potens og har lavet madprogrammer før. Jeg vil gerne give min glæde til at spise, lave mad og fantastiske råvare videre. Jeg vil gerne vise, at hvis jeg kan lave ting fra bunden af, så kan du også. Samtidigt med jeg har lavet mit skuespil og madprogrammer, har jeg også haft mit eget produktionsselskab i mange år. Jeg har primært lavet reklamefilm og videoer for it-virksomheder og andre firmaer. Men vil også gerne kunne producere tv. Jeg skal lave madprogrammer igen til efteråret, men ville inden der forsøge at lave 12 små programmer selv, og ligge dem på youtube, så alle kunne komme til dem. De programmer blev om SUPERmad – sund mad gjort super lækkert og super nemt. Temaet blev det sunde, da der er mange der mangler opskrifter på sund mad, der smager af hele verden. Det forsøger jeg, og min egen sundhedsguru, Nicole Punzi, så at give et bud på. Du kan se programmerne her >>

4: Hvad bliver du inspireret og motiveret af?

– Jamen alt kan jo inspirere. Men nok især kunst, forretningsmennesker, folk der er kommet fra ingenting og kæmpet sig op, enespænderne, maskulinitet og femininitet. Mine veninder inspirerer mig også meget. Synes jeg er heldig at have nogle virkeligt hårdt arbejde, sjove, tjekkede kvinder i mit liv med en meget høj moral og store hjerter.

5: Hvordan finder du tid til både at være skuespiller, træne, blogge og lave mad programmer?

– Det er der jo heller ikke altid. Tror man får lettere ved at acceptere med alderen, at man ikke kan være perfekt på alle fronter. Jeg arbejder hårdt, har ikke nogle børn endnu og kan tillade mig, at fokusere meget på min karriere. Og så passer jeg på mig selv. Får søvn, træner, spiser godt og går kun ud, når jeg har overskud til det og når der er noget at fejre.

6: Hvor meget fylder sundhed i dit liv?

– En del… Der har været meget sygdom i min familie og jeg er bevidst om, at kroppen kan være en skrøbelig ting som vi skal passe på. Derudover kan jeg bedst lide når min krop og mit sind er i god form. Jeg kan dog ikke leve 100% sundt og har aldrig været på en kur. Jeg lever efter 80/20 princippet, hvor 80% af mit indtag i løbet af en dag er forholdsvis sundt, og de sidste 20% er hvad jeg har lyst til. Og så sørger jeg for, at det sunde jeg indtager er lækkert, og ikke en trist salat eller en tør kyllingefilet.

7: Hvad er dit bedste skønhedstip?

Vand gør så meget for dig. For hud, hår, humør, mod sygdom osv. Drik så meget du kan! Derudover er søvn vigtigt for min skønhed. Forsøger at få 7 timer hver nat. Og så er min træning med min personlige træner, Sara Jin den bedste investering i mig selv og min skønhed.

julie-favorit-produkter

Masque Matité fra Beauté Pacifique, 129 kr. Multi vitamin facial mask fra Tromborg, 290 kr. Micellar Water fra Karmameju, 149 kr. Effaclar H fra La Roche-Posay, 129 kr. Moroccanoil Treatment, 329 kr. 

8: Hvilke skønhedsprodukter kan du ikke leve uden?

– Jeg bruger ufatteligt mange… En kæreste bad mig engang tælle hvor mange jeg brugte i løbet af en dag, og kom altså på den ‘forkerte’ side af 30. Jeg kan nævne… Muddermaske fra Beaute Pacifique. Vitaminmaske fra Tromborg. Micellar water til afrensning fra Karmameju. Daze cleansing lotion fra Karmameju. Ansigtscreme fra La Roche Posay. Alt fra Morrocan Oil til mit hår (inkl. masser af hårkur og olie). Scrub fra Karmameju og deres care balm til fødder (ekstra tør hud). Derudover alle olier og hud lotions fra Karmameju. Body wash fra Tromborg. Davines volume boosting mousse. Rosebud læbepomade. Comfort Zone håndcreme. Tromborg makeup (især deres mineralpudder og eyebrow kit). Facemist fra Tromborg. Lancômes Baby Doll Mascara. Så bruger jeg M2 Beauty vippeserum og brynserum. Får fast ansigtsbehandlinger hos Holistic Beauty, hvor Coco er den eneste, der får lov at lave ting med min ansigtshud.

julie-favorit-produkter-2

Volume boosting mousse fra Davines, 189 kr. Rosebud Salve, 89 kr. Hand cream fra Comfort Zone, 185 kr. Baby Doll Mascara fra Lancôme, 255 kr. Eyebrow Renewing Serum fra M2 Beaute, 945 kr.

9: Hvad har du altid med dig i tasken?

– Min håndcreme, læbepomade, ipad, nøgler, pung, oplader, høretelefoner, solbriller, vitaminpiller og kosttilskud, sokker (jeg fryser let), en vandflaske og nok et manus af en art.

LINKS:
Instagram: @juliezangenberg @SUPERmad
Facebook: @supermaddk
Youtube: SUPERmad Danmark

LÆS OGSÅ: Q&A med Marie Louise von Sperling – hun er plastikkirurg, blogger og forfatter

Share.

Leave A Reply