Q&A med Laura Bonne fra Amazing Space

0

Laura er kvinden bag det smukke spa Amazing Space og hudplejeprodukterne af samme navn. Derudover er hun forfatter til bøgerne ’Amazing Spa’, ’Min dejlige hud’, Trin for trin guide’, ’Din babys hud- og kropspleje’ og ’Beautyfoods’.

Power kvinder der inspirere os

GO BEAUTY introducerer en række af forskellige power-kvinder, der optager og inspirerer os. Følg med her på gobeauty.dk når vi laver en Q&A med forskellige power-kvinder…

GO Beauty har mødt Laura til en lille snak omkring, skønhed, ambitioner, inspiration og sundhed.

1: Hvordan opstod ideen til Amazing Space?

En drøm fra jeg allerede som 16 årig skolepige bevægede mig ind i branchen…

2: Hvordan differentierer Amazing Space sig fra de andre spa steder i København?

Jeg er stolt af at have skabt en komplet/fuldent spa-univers hvor behandlinger skræddersyes med vores egen prisbelønnede plejeserie til kunder og gæster af hotel d’Angleterre.

3: Hvem er Laura Bonne, og hvad er din baggrund?

Laura er kvinden, der står bag det prisbelønnede koncept Amazing Space siden 2002. Amazing Space er et komplet spa- og skønhedskoncept af særligt udviklede behandlingsteknikker indenfor unik ansigtspleje, kropspleje, massage, spa, samt hånd- og fodpleje samt dertil hørende grønne produktsortiment.

Spa’en er beliggende på det berømte 5-stjernede Hotel d’Angleterre i hjertet af København og huser 20 af landets dygtigste spa-behandlere og skønheds-eksperter.
Laura Bonnés kompetencer ligger indenfor udvikling af konceptets luksuriøse spa-behandlinger og egen udvikling af økologiske pleje-produkter der blev lanceret som del af konceptet i 2008. Laura har baggrund som kosmetolog og holistisk spa-behandler med mere end 16 års erfaring. Lauras faglige kundskaber rækker fra kosmetikkens kemi- og udvikling til læren om sundhed, kost, ernæring og økologi i relation til skønhedsplejen.

Amazing Space – Cosmeceuticals & Nutriceuticals – Er en totalserie af økologisk udviklede skønhedsprodukter. Serien omfatter ansigts- samt kropspleje, kosttilskud, dufte og makeup. Serien er blevet belønnet fem gange ved Danish Beauty Award og to gange ved den norske Stella Award.

Laura: ”Vi manglede et økologisk kosmetik koncept på markedet der både kunne tilgodese den indre- og ydre skønhedspleje uden at gå på kompromis med effekt, kvalitet og resultater. Nøgle ingrediensen i serien er regnskovs ekstraktet Inca Inchi fra Peru da denne olie er en sand skønheds delikatesse for huden. Olien fremstilles i et Fairtrade Projekt i Peru kaldet Omega programme hvor man genplanter regnskoven. Fairtrade er en vigtig del af vores koncept og jeg mener at vi alle her på jorden er forpligtede til at værne om den natur som vi jo på ingen måder kan leve foruden!”

Laura har i en årrække undervist på den statsanerkendte kosmetiker uddannelse. Hun har ydermere været engageret i Danish Beauty Award som dommer og er desuden forfatter og skribent til flere artikler i danske- og udenlandske magasiner, samt har medvirket i tv med sine råd og faglige ekspertise. Seneste resultat af Lauras bestræbelser som forfatter er udmøntet i bøgerne Skønhedsritualer, Amazing SPA, Din Sundhed, Min Dejlige hud & Beauty Foods – Alle udgivet i samarbejde med forlaget FADL. I 2013 modtog Laura æres-prisen ’Årets Ildsjæl’ ved Danish Beauty Award.

4: Hvad bliver du inspireret og motiveret af?

Naturen, rejser og andre udenlandske helse- og sundhedskulturer fx Ayurveda fra Indien.

5: Hvad er filosofien og tanken bag hudplejeserien Amazing Space?

Indre sundhed kombineret med ydre pleje fordi den indre og ydre skønhed ufornægteligt går hånd i hånd. Sammensætningen af ’Hightech & Organic’ dvs. ny-teknologisk og økologisk samt kosttilskud for den indre balance.

6: Forhandles Amazing Space hudplejeserie andre steder end i Danmark?

I Norge samt i USA.

7: Hvordan ser du fremtiden for Amazing Space, er der planer om at åbne flere spa afdelinger i Danmark eller udlandet?

Ja, Vi har bestemt store planer men dem må vi holde hemmelige…

8: Hvor meget fylder sundhed i dit liv?

Det er en integreret del af hverdagen- ellers fungerer det ikke… Dvs. motion, meditation og den rette kost.

9: Hvad er dit bedste skønhedstip?

Uha – der er SÅ mange… Tilsæt nærende olier til dine cremer og indtag omega 3, 6, 9, 7. Oil Infusion fra Amazing Space er vores nøgleprodukt, som indeholder omega, proteiner, vitaminer, mineraler og antioxidanter – den anvendes både som serum under cremer og drikkes dagligt i juice, vand eller smoothie.

laura-favorit-produker

10: Hvilke skønhedsprodukter kan du ikke leve uden?

Ovenstående Oil Infusion, 100 ml. 450 kr. samt produktet Moist Explosion, 10x 2 ml. 775 kr. bestående af koncentreret HA-syre kombineret med anti-inflammatorisk ekstrakt fra bomuldsfrø, der anvendes som kur for at fugtbooste, forfine og udglatte huden effektivt og synligt.

LINKS:
Hjemmeside: www.amazing-space.dk
Instagram: @amazingspace_
Facebook: @amazing-space

LÆS OGSÅ Q&A med:
Marie Louise von Sperling – hun er plastikkirurg, blogger og forfatter
Julie Zangenberg – tv-vært og skuespiller
Bianca Brangstrup – direktør hos kostilskudsfirmaet Vitaviva
Mette Marie Lei Lange – prisvindende hverdagsblogger

Share.

Leave A Reply