Q&A: Mød Silke Grane

0

Silke Grane er uddannet makeupartist og har arbejdet med skønhed i 20 år. Silke er kvinden bag skønhedsuniverset Beautybysilke, hun er skønhedsjournalist og har de sidste 5 år arbejdet som skønhedsredaktør på modemagasinet IN. Vi har snakket med Silke om livet i skønhedsbranchen, sundhed og fået nogle af hendes skønhedstips.

Power-kvinder, der inspirerer os…

GO BEAUTY introducerer en række af forskellige power-kvinder, der optager og inspirerer os. Følg med her på gobeauty.dk når vi laver en Q&A med forskellige power-kvinder.

1: Hvem er Silke Grane?

– Åååh, hvem er jeg? Jeg er jo mange ting, men jeg er mor til min dejlige datter Carla på 12 år, bor i Charlottenlund og så er jeg en virkelig nysgerrig skønhedsnørd, der godt at lide at teste og afprøve alt jeg får i hænderne. Jeg vil vide, om tingene virker!

2: Hvad er det du elsker ved skønhedsbranchen?

– Faktisk tænker jeg tit på, hvor heldig jeg er at arbejde sammen med så mange søde mennesker. Det er en meget lille branche, hvor folk kender hinanden ret godt, det vil sige vi kender til hinandens liv, børn, kærester eller hvad der nu rører sig. Der er en ukrukkethed og varme, som jeg virkelig føler mig godt tilpas i – og så elsker jeg at møde andre fra branchen, for så går der ikke længe før vi begynder at nørde om produkter og dele viden og erfaringer.

3: Hvad kan vi læse om på Beautybysilke?

– Det er en skønhedsblog, der henvender sig til voksne kvinder fra 25 år og op. Jeg er selv 46 år og savnede noget til min egen aldersgruppe, for her er nogle andre bekymringer og et andet fokus. Kvinder på min alder er jo ligeglade med den blå eyeliner og er ikke interesseret i at ligne et instagram billede med filter. Så jeg skriver om hudpleje, behandlinger, makeup og skønhed med en voksen og ærlig vinkel. Det var lidt grænseoverskridende i starten at vise sine egne rynker og fejl frem, men jeg tror at det giver en større troværdighed. Alle ser jo mere eller mindre sådan ud i min alder. Bloggen er kun fire måneder gammel, men jeg kan mærke en stor interesse, og det har givet mig blod på tanden til at fortsætte.

4: Hvad drømmer du om?

– Min største drøm er nok at jeg en dag er så velstillet, så jeg bare kan rejse ud i verden, når jeg har lyst. Uden at tænke på tid og penge. Jeg kunne ikke forestille mig en større luksus – og helst med både min datter, kæreste og hans børn.

5: Hvad bliver du inspireret og motiveret af?

– Når jeg rejser føler jeg mig meget inspireret. Så skal jeg altid ud at se hvad der findes af skønhedsbrands, behandlinger og produkter i andre lande. Jeg har lige besøgt Swiss Clinic i Stockholm – et ungt og totalt innovativt firma, der tænker i at skabe anderledes og effektive skønhedsprodukter. Så får jeg selv lyst til at sætte mig ned og udtænke og skabe nogle vilde produkter, som ingen har set før.

6: Hvor meget fylder sundhed i dit liv?

– Jeg har fokus på min sundhed, men uden at det bliver hysterisk. Forbud trigger kun det modsatte i mig, så jeg dyrker ikke slankekure og den slags. Men jeg spiser sundt, tager nogle faste kosttilskud hver morgen, dyrker fitness cirka tre gange om ugen – ikke noget revolutionerende. Men jeg er også glad for chokolade og vingummier og spiser det, når jeg har lyst.

7: Har du en favorit skønhedsbehandling?

– Jeg kan virkelig varmt anbefale A.L.T. (ansigts løft teknik) behandlingerne, som med lette tryk og løft får udglattet huden. Det er helt vildt så stor en forskel den gør, og så er den ultra behagelig og blid, der gør at jeg nogle gange kæmper for ikke at falde i søvn. Men det kræver et forløb med 6 behandlinger. Pengene er så godt givet ud. Prøv at tage en selfie for du starter forløbet, så vil du se hvad jeg mener. Jeg går hos Helle Lundgren i Skovshoved, hun er fantastisk.

8: Hvad er dit bedste skønhedstip?

– Jeg sværger til et kosttilskud, der hedder Berocca og fås i Matas. Det er brusetabletter, som blandt andet indeholder stærke C-vitaminer. De gør noget rigtig godt for min hud, der bliver mere klar og flot. Og så selvfølgelig at rense huden hver eneste dag og masser af fugt, det kan holde de værste rynker væk.

berocca-c-vitamin
Berocca Performance. 30 brusetabletter, 129,95 kr.

9: Hvilke skønhedsprodukter kan du ikke leve uden?

– Uha, der er jo mange jeg er glad for. Jeg elsker Micellair vand generelt, det er den nemmeste og hurtigste måde at rense huden på, selvom jeg er dødtræt. Min favorit er nok Sensibio H2O fra Bioderma. Så er jeg begyndt bruge Skinroller med tilhørende Rejuvenating Serum, begge fra Swiss Clinic, det har fået min hud til at vågne helt op igen. Den stråler og har fået mere glød og jeg kan mærke huden arbejde. Volume Powder fra Sachajuan, som giver god fylde til mit fine hår og Tromborgs Aroma Therapy Body Lotion, som bare dufter fuldstændig vidunderlig af spa. Jeg er vild neglelakker fra Essie på grund af det store farveudvalg, Clinical Super 3 Booster fra Beauté Pacifique med ekstra stærk vitamin A (den lugter ikke godt, men den er super effektiv). Så kan jeg nævne 8 Hour Cream fra Elizabeth Arden, som fikser alt fra tørre læber, neglebånd og albuer, Lash Queen mascara fra Helena Rubinstein og den nye peeling Visionnaire Crescendo fra Lancôme… jeg kunne blive ved!

silke-grane-produkter
1. Bioderma Sensiblio H2O. 250 ml. 119 kr. 2. Beauté Pacifique Clinical Super 3 Booster. 100 ml. 1.220 kr. 3. Helena Rubinstein Lash Queen Mascara Fatal Black. 280 kr. 4. Lancôme Visionnaire Crescendo Peel. 30 ml. 570 kr.

LINKS:
Hjemmeside: BeautybySilke

LÆS OGSÅ Q&A med:
Marie Louise von Sperling – hun er plastikkirurg, blogger og forfatter
Julie Zangenberg – tv-vært og skuespiller
Bianca Brangstrup – direktør hos kostilskudsfirmaet Vitaviva
Mette Marie Lei Lange – prisvindende hverdagsblogger
Laura Bonne – kvinden bag Amazing Space
Karen Pallisgaard – yogalære, foredragsholder og forfatter
Karen Marie Groth – kvinden bag Beautyhero.dk og eksklusiv distributør
Ida Corr – den smukke glade kvinde med den powerfulde stemme
Mette Skjærbæk – kvinden bag hudplejeserien Karmameju
Cecilie Gry Philipsen – Senior Brand Advisor indenfor fashion og livsstil
Sidsel Marie Bøg – En af Danmarks dygtigste hår- og makeupartister
Sarah Wulff Østergaard – Dansk designer af tasker og accessories
Sine Christiane Gerstenberg – Nordic PR Lead/L’Oréal og ansvarlig/Maybelline, essie, NYX og Garnier
Gun-Britt Zeller – en af Danmarks bedste frisører
Anne-Dorte Mathiesen – stifter og formand for Danish Beauty Award
Sara Jin Smidt – kvinden bag hjemmesiden og bogen Healthy Skinny Bitch
Marianne Tromborg – kvinden bag hudpleje- og makeupserien Tromborg
Gitte Salling – kvinden bag fitnesskonceptet Energii
Trine Rønsbøl – landechef for online mode-, bolig- og skønhedsuniverset Ellos
Lillie Østergaard – kosmetolog, indehaver af skønhedsklinikken Dollface og forfatter
Lotte Arndal – personlig træner, forfatter og kvinden bag Arndal Spa og Fitness
Julia Lahme – forfatter, blogger og kvinden bag kommunikationsvirksomheden Lahme
Isabel Christensen – kvinden bag Københavns første blow dry salon Blow

Share.

Leave A Reply