Ret op eller Teck Neck

0

Fænomenet ”Tech Neck” spreder sig over hele verden, og vi er alle potentielle kandidater. Kalkunhals, dobbelthage eller rund ryg er resultatet af at bøje hovedet for at tjekke mobilen.

Kom Teck Neck til livs

Undersøgelser har vist, at vi i gennemsnit kigger på vores telefon tre timer hver dag. Andre har afsløret, at der faktisk er tale om hver 7. minut. Ja, du læste rigtigt. Og det betyder ikke bare, at vi får ondt i nakken eller bliver stiv i skuldrene. Det kan også medføre halsrynker, dobbelthage eller en slap holdning – før vi når en alder, hvor det ville være naturligt. For når dit hoved tilter nedad, mens du sender en sms eller gennemgår det nyeste sladder på Instagram, lægger du konstant huden i folder og gør musklerne slappe. Huden på halsen er tynd, i lighed med huden under øjnene, og ja – det gør at halsen kommer til at se gammel ud.

Heldigvis er gode råd ikke dyre – og du behøver ikke at lægge dig under kniven.
Her er fem greb, der kommer ”Tech Neck” til livs.

1. Pas på solen

Halsen er tit bar, når vi klæder os på. Det betyder, at den får meget mere sol end andre steder på kroppen, og mens vi er er flittige til at smøre ansigtet ind i solcreme, glemmer vi tit halsen. Det gør den mere tør, sart og modtagelig for rynker. Hvis solskaderne er slemme, kan en laserbehandling gøre underværker.

2. Styrk huden med øvelser og massage

oevelser-og-massage
Det ser dumt ud, men det virker. Før tungen op mod næsetippen – så langt som du kan. Gentag 25-30 gange dagligt. Derudover anbefaler eksperter, at du dagligt masserer halsen med en vitaminrig olie. Start med området under hagen og arbejd dig så tilbage til ørerne. Smør derefter området ind i en fugtgivende creme, der forsegler olien.

estee-lauder-resilience-lift
Huden på halsen ser markant mere opstrammet og strålende ud med Estée Lauder Resilience Lift Face and Neck Creme. 30 ml. 535 kr.

3. Lidt kosmetisk hjælp

Hvis de horisontale linjer på halsen er dybe, kan fillers gøre has på dem. Et andet effektivt fix er botox, som får de vertikale halsmuskler til at slappe af. Botox fylder ikke linjerne i ansigtet på samme måde som en kosmetisk filler som for eksempel Restylane. Botox eliminerer rynker ved midlertidigt at afslappe de underliggende ansigtsmuskler. Botox bliver typisk injiceret i den øvre del af ansigtet for at mindske rynker, linjer i panden og for at udglatte såkaldte smilerynker. Hudrelaterede fillers benyttes derimod til at pumpe læberne op og fylde hudfolder og rynker. Resultatet vil typisk vare 18 måneder.

mesofat-behandling
Mesofat behandling.
Ved mange små injektioner i hudens overflade (dermis) tilføres et næringskompleks bestående af hyalonronsyre, vitaminer og mineraler. Mesoterapi-teknikken kan mindske fedtdepoterne på hagen, der giver dobbelthagen. Behandling virker biologisk ved at tilføre huden de komponenter, som er nødvendige for at opretholde vitaliteten. Mesofat-væske indeholder: Artiskok extract (drænage-effekt), L-carnitine (forminsker fedtceller), Theophylline (formindsker fedtdepoter) og organik silicon (Stimulerer collagen dannelse og fugtbindende). Denne behandling tilbydes hos CosmeCare i København og prisen er 850 kr. og der anbefales minimum fem behandlinger. Læs mere her

magictripes-chin-and-cheek
Magicstripes
Chin & Cheek Lifting Mask
Denne elastiske hydrogel maske er lavet til effektivt at minimere rynker og samtidig give huden i underansigtet et løft. Har du ikke tid til at booke en tid til en ansigtsmassage er denne maske et must og giver dig mulighed for at tage en 40 minutters pause fra dine gøremål. Huden får et boost og sætter gang i blodcirkulationen, så huden efterlades med den smukkeste glød. 5 masker. 439 kr.

4. Plej halsen som resten af dit ansigt

Ofte ender den opstrammende natcreme ved hagepartiet, mens øjnene får et ordentligt lag. Men de sædvanlige rutiner skal lige rykke en gang nedad. Foretrækker du behandling på krukke, er der heldigvis cremer, der kommer problemet til livs. Men sørg for, at de indeholder opstrammende collagen eller peptider.

rodial-chin-and-neck-lift
Rodial
chin & neck lift
 arbejder intenst på at opstramme og løfte konturerne på huden omkring halsen. Fedtophobninger omkring hals og hage reduceres. Linjer og rynker og en uensartet teint synes reduceret. Reducerer de mimiske rynker ved at forhindre og reducere hyppigheden af muskelsammentrækninger. Bruges to gange om dagen for at opnå det bedste resultat. 50 ml. 895 kr.

5. Tænk på din holdning

taenk-paa-din-holdning
Det skal fremover være forbudt at hvile hagen i hænderne, når du kigger ind i din computerskærm. Det strammer unødigt huden omkring halsen. Og så væn dig til at bruge headset, når du taler i telefon frem for at bøje nakken.

Vidste du at… Når du bøjer hagen mod brystet og konsekvent kigger for
meget ned på din mobiltelefon, forkorter du halsmusklerne og alt andet lige får dobbelthagen frem og
huden til at slå flere folder. Disse folder kan sætte sig og give rynker og løs hud.

Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet.
Du kan også følge GO Beauty på: FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk

Share.

Leave A Reply