Skøn & sund som Isabel Christensen

0

Isabel Christensen går meget op i skønhed og sundhed og er indehaver af salonen Blow, der er den første blow dry/styling salon i Danmark. Se og læs om Isabels favoritter her…

Mine favoritter

Jeg blev mor for snart et år siden til den mest fantastiske og glade lille dreng. Jeg går meget op i skønhed og sundhed og er indehaver af salonen Blow, som er den første blow dry/styling salon i Danmark. Mit team og jeg har gennem de sidste 4 år udvidet salonen med en masse forskellige behandlinger, der henvender sig til alle slags kvinder.

skoen-og-sund-salon-blow
“Jeg har aldrig før været god til at pleje mit hår. Det er der kommet styr på nu!”

Mit bedste beauty råd…

At få sovet og drikke masser af vand. Det er ikke nyt, men jeg har fundet ud af, at det er det eneste, der virker.

Jeg holder mig sund ved at…

At spise sundt! For tiden spiser jeg stort set kun vegansk, og det har jeg det rigtig godt med. Når der er ekstra kræfter til det, så træner jeg Reformer, men jeg sørger for at få frisk luft og gå en lang tur med barnevognen hver dag.

skoen-og-sund-reformer
Reformer træning.

Jeg plejer og passer mit hår ved at…

Bruge My Organics hydrating shampoo og conditioner samt kur til håret mindst en gang om ugen. Jeg reder aldrig mit hår, når det er tørt, kun når det er vådt, og så sørger jeg for at blive klippet regelmæssigt.

skoen-og-sund-lmy-organic-favoritterMY.Organic Hydrating shampoo og condition. 249 kr. pr. stk.

Når jeg skal forkæle mig selv…

Så benytter jeg mig af mine dygtige ansatte i Blow og får ordnet mit hår, mine vipper og negle. Hvis det er hjemme, hvilket det som oftest er for tiden, så tager jeg et varmt karbad eller går i sauna inden jeg skal sove.

Når jeg kun har fem minutter…

Så mixer jeg min La Mer foundation med et par dråber af Renewal Oil og smører det i ansigtet, det kvikker op med det samme og giver huden et rigtig fint glow samt en ensartet overflade. Et af mine favoritprodukter er SolarOil fra CND. Det er den bedste på markedet til neglene.

skoen-og-sund-la-mer-cnd-favoritter
1. La Mer The Renewal Oil. 1.450 kr. 2. La Mer The Soft Fluid Long wear Foundation. 770 kr. 3. CND SolarOil – Nail & Cuticle Conditioner. 129 kr.

LINKS:
Hjemmeside: Blow

Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du har mulighed for at købe GO Beauty her og få det bragt direkte til døren.

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK
 @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty

Share.

Leave A Reply