Skønhedsredaktøren: 7 skønne vinter-favoritter

0

Camilla Bauer er GO Beautys skønhedsredaktør, kosmetolog og certificeret yogalærer. Hele Camillas univers er fyldt med skønhed og med en bred viden omkring hud og hudpleje, går hun ikke på kompromis når det kommer til sin skønhed- og velvære rutiner. 

Få Camillas skønhedsfavoritter lige her…

loreal-bbcream-dermalogica-eye-complex-smuk-serum
1. L’Oréal Nude Magique BB Cream. 99,95 kr. 2. Dermalogica Age Reversal Eye Complex. 575 kr. 3. SMUK Vitamin Booster Serum. 425 kr.

1. Naturligt

Da jeg ikke bruger så meget makeup til daglig, så er jeg afhængig af en god let BB eller CC creme. L’Oréal Nude Magique BB Cream er en let og plejende creme med spf 20. Huden beskyttes, tilføres fugt og efterlades med en ensartet og naturlig dækning tilpasset sin egen hudtone. 99,95 kr.

2. Rynkefri

Dermalogica Age Reversal Eye Complex bekæmper fine linjer, rynker, hævelser, mørke rander og tørheds rynker omkring øjnene på en effektiv men mild måde. 15 ml. 575 kr.

3. Vitaminer

Vitamin Booster serum fra Smuk Skincare er en lækker fugtgivende anti-age olie serum fyldt med plejende og beskyttende ingredienser som vitamin A, C, E, hyaluronsyre, ekstrakt fra rød tang, olier fra kokos, havtorn og jojoba der sætter gang i cellefornyelsen og tilfører huden glød og spændstighed. 30 ml. 425 kr.

nars-red-gloss
4. Nars Velvet Lip Glide. 220 kr.

4. Røde læber året rundt

NARS Velvet Lip Glide er den perfekte blanding mellem en lipgloss og en læbestift. Læberne føles fugtede og bløde, holdbarheden helt i top, og hvad enten man ønsker en let rød eller den helt dækkende røde farve på sine læber, så har man muligheden. 220 kr.

cnd-rescue-m2-mascara-mason-pearson
5. CND Rescue RXx. 229 kr. 6. M2 Beauté Quick Change Artist. 340 kr. 7. Mason Pearson B3. 1.295 kr.

5. Stærke negle

I de kolde vintermåneder er neglene ekstra udsatte. Foruden en god håndcreme i tasken, så sørger jeg altid for at pleje mine negle. CND Rescue RXx Daily Keratin Treatment tilfører keratin til neglene og dermed styrke. 15 ml. 229 kr.

6. Tre børster tre looks

M2 Beauté Quick Change Artist giver dig mulighed for at skabe tre forskellige looks i et og samme produkt. Hvad enten du vil skabe et naturligt og diskret udtryk, rent eller elegant look eller et opsigtsvækkende og dramatisk look så medfører der tre børste-hoveder der hver især skaber deres unikke look. 340 kr.

7. Sundt hår

Den ligger i den dyre ende, men jeg ville ikke være foruden min Mason Pearson Handy Bristle B3. Børsten i ren vildsvine hår er perfekt til mit fine hår, der godt kan have tendens til at kruse lidt. Håret ser smukt, sundt og glansfyldt ud efter brug. 1.295 kr.

Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet.
Du kan også følge GO Beauty på: FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk

Share.

Leave A Reply