Skønhedsredaktørens fem april-favoritter

0

Der er mange fantastiske produkter på markedet, og jeg gør alt hvad jeg kan for at holde mig fuldstændig up-to-date med de nye trends og tendenser. Da jeg er uddannet kosmetolog går jeg meget op i hudpleje og her er det et must med de helt rigtige produkter i min daglige rutine. 

Jeg kan desværre ikke vise jer alle mine favoritter,
men her får i mine fem favorit produkter lige nu!

zo-skin-health-daily-power-defense
1. ZO Skin Health Daily Power Defense
er en dagcreme som føles fantastisk når den smøres på huden, trænger hurtigt ind og giver huden et øjeblikkeligt fugtboost. ZO Skin Health er et nyt mærke i Danmark, og det kan i godt glæde jer til at prøve! Godt nok er cremen i den dyre ende, men der er bestemt også tale om dyrbare effektive dråber! 1.569 kr.

the-body-shop-intensely-revitalising-facial-oil
2. Et af mine absolutte must have produkter er en god facial oil. Lige nu bruger jeg Oils of life Intensely Revitalising Facial Oil fra The Body Shop som er baseret på 99% olier af naturlig oprindelse. Olien reducerer synlige aldringstegn, optimerer hudens tilstand og efterlader huden silkeblød uden at føles fedtet. 30 ml. 325 kr.

mac-strobe-cream-goldlite
3. MAC strobe cream
giver min hud glans og liv. Jeg er vild med den der hedder goldlite, den giver et quick fix til huden der øjeblikkeligt opfrisker, booster og fugter huden. 50 ml. 270 kr.

muti-sun-face-body
4. Jeg er lige kommet fra ferie, og her brugte jeg for første gang de skønne solcremer fra Muti til ansigt og krop med SPF 30. Solcremerne beskytter mod UVA, UVB samt infrarøde stråler med deres antioxidant kompleks bestående af E, C og B3 vitamin. Derudover indeholder cremerne sheabutter, solsikkeolie og glycerin, som fugter og nærer huden. Muti solserie er at finde på hylderne fra påsken og kan blandt andet købes i Magasin og forskellige webshops. Muti face 50 ml. 259 kr. Muti Body 150 ml. 279 kr.

olaplex-no3-hair-perfector
5. Jeg ville ønske jeg var lige så god til at passe på mit hår som jeg er til at passe på min hud, men der er desværre et stykke vej endnu. Lige nu bruger jeg dette fantastiske produkt Olaplex No. 3 hair perfector, der føles som en professionel behandling, men bruges hjemme for at styrke hårets indre. Jeg får farvet håret jævnligt, og det kan ses på mit fine hår, så derfor har det brug for ekstra fugt og pleje. 100 ml. 259 kr.

Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet.
Du kan også følge GO Beauty på: FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk

Share.

Leave A Reply