Smugkig i det nye GO Beauty #50

0

GO Beauty er udkommet. I dette nummer giver vi dig tips og tricks så du kan designe din egen sommerkrop. Bliv klog på hvad, der er op og ned, når det kommer til vitaminernes optagelse og virkning på huden. Få en god og sund guide til solbeskyttelse, inspiration til en naturlig sommermakeup med glød samt smukt sommehår. Få et smugkig her…

Klik her for at se vores abonnementstilbud >
Klik her for at købe GO Beauty >

Vild med sommer? Det er vi!

Lad os omfavne sommermånederne. Lyset, luften, de varme stråler, træer og blomster i fuld flor, havets brusen, fuglenes sommersang og de lange lyse nætter. Nyd derfor sommerens goder i fulde drag.

I disse måneder har vi heldigvis mere overskud til at leve sundere. Både i form af motion, kost, hud- og hårpleje. I dette nummer af GO Beauty giver vi dig inspiration til den perfekte sommerkrop i balance. Væk med appelsinhuden, få en smukkere og sundere krop og prøv en mini-detox.

Vi har også kigget på hvad, der definerer den ideelle krop. Er mænd og kvinder enige om hvordan en kvinde- og mandekrop skal se ud? Indebærer den det ungdommelige udseende, eller er anti-age begrebet noget, der er ved at høre fortiden til? Er vi ved at indstille os på, at vi ældes med ynde?

Book dig skøn

Vi har samlet de bedste klinikker i Danmark på gobeauty.dk, hvor du kan søge på ledige tider, sammenligne priser og behandlinger og hurtigt få et overblik over, hvad de enkelte klinikker tilbyder. Det er ligesom hotels.com, her handler det bare om eksempelvis ansigtsbehandlinger, negle, vipper eller voks og meget andet. Du vil i magasinet også kunne finde henvisninger i bladet til de behandlinger, der kan bookes via gobeauty.dk. Og det gælder naturligvis i hele landet, for skønhed findes alle steder.

Så nyd den danske sommer her og nu, med et par små fiduser her i sommerens GO Beauty – så er du godt på vej til at se endnu smukkere ud i denne skønne tid.

Rigtig god læselyst!

Share.

Leave A Reply