Vi tester: Detox deruda’! #1

0

Foråret er lige rundt om hjørnet, og det betyder, at den kedelige vinterhud skal erstattes med friskhed. At energiniveauet skal boostes og udrensning af kroppen skal sættes i gang! Kort sagt, så skal kroppen kickstartes og gøres forårsklar. Vi har gennemtestet metoder, der muligvis kan hjælpe dig rigtigt godt i gang!

GO Beauty har testet forskellige Detox muligheder og guider dig igennem de forskellige muligheder. Uanset hvad årsagen er til, at du og din krop vælger en omgang detox, så findes der metoder, der passer til dit temperament og hverdag.

Hvorfor er detox godt?

Du skal bestemt ikke undervurdere, at kroppen er så fantastisk skabt, at den er i stand til at detoxe og udrense sig selv. Men ved forkert og mangelfuld kost, medicinering og manglende motion ophober der sig mange affaldsstoffer i kroppen, som du ved fordel kan få en hjælpende hånd til at udrense ved de forskellige detox muligheder, der er på markedet. Fordøjelsesproblemer, sygdom, stress, manglende energi, kedelig og træt hud uden glød kan være nogle af de symptomer, kroppen viser, hvis den ikke er i balance og trænger til lidt ekstra opmærksomhed.

Hvordan detoxer du din krop?

Der er mange forskellige muligheder, når det kommer til at detoxe kroppen. Nogle er mere krævende end andre, og det vigtigste er, at du benytter dig af den udrensningskur, der passer bedst til dig. Du skal jo ikke stresse kroppen mere, end det er nødvendigt. Hvorfor hoppe på en seks-dages grøntsagskur, hvis du i bund og grund ikke bryder dig om grøntsager? Vær realistisk for at opnå det bedst mulige resultat og brug en detox som en god mulighed for at forbedre din livsstil. Det handler i virkeligheden bare om at få implementeret nogle sunde kostvaner, få kickstartet dit vægttab eller blot for at få renset ud og øge få mere energi.

detox-skodsborg
1. DETOX OPHOLD

Kurhotellet Skodsborg lancerede i december 2016 tre nye kurophold til forkælelse af krop og sjæl. De-Stress, De-Age og De-Tox kurophold er inspireret af Dr. Carl Ottosens principper for det sunde liv: Lys, luft, vand, kost og motion. På De-Tox opholdet er der fokus på en total afgiftning af kroppen med fokus på sund mad, afslapning, lækre behandlinger, der optimerer detox processen i kroppen samt frisk luft og naturlige afstressende omgivelser.

God til dig, hvis du kunne tænke dig at gå all-in

GO Beautys chefredaktør Sabrina og skønhedsredaktør
Camilla testede DeTox opholdet…

Når du checker ind på hotellet, får du tilbudt den lækre Ottosen drink, der blandt andet består af rødbede og ingefær, hvorefter du introduceres for kostvejleder Gitte Høj, der under en konsultation fortæller om detox og en krop i balance.

Er du stresset, under skilsmisse eller sker der andre store forandringer i hverdagen, kan du reagere anderledes ved en detox, end du normalt ville have gjort. Derfor er det også en god idé at overveje, hvornår du gerne vil på dit ophold for at opnå det bedste resultat. Under konsultation med kostvejler Gitte berøres emner som kost, motion, søvnrytmer, kosttilskud og generel livstil. Derudover har du mulighed for at blive vejet og få målt din fedtprocent. Foruden konsultationen med kostvejleder er der afsat tid til en akupunktur og zoneterapi behandling ved akupunktør Eva Riis. Akupunktur reducerer muskelspændinger, reducerer inflammation i kroppen, aktiverer hjernens binyrebarkhormon, som producerer stresshormon og fremmer detox processen i kroppen. Behandlingen skræddersyes til den enkelte ud fra de behov og ønsker, du har til behandlingen. Så hvis du, ligesom jeg, ikke er så glad for nåle, så tager Eva hensyn til det.

Værelserne er skønne og indbyder til afslapning. Hele hotellet er nyrenoveret, og uanset hvor du kigger hen, kan du nyde synet af natur og eller havet. Du får udleveret et ansigts- og kropspleje sæt med produkter fra det danske hudplejemærke Karmameju. Det kan i øvrigt varmt anbefales at tage deres body scrub med i steam badet og få fjernet de døde hudceller – huden efterlades blød og frisk. Under hele dit kurophold har du mulighed for at benytte dig af det fantastiske spa område, der tilbyder alt! Steam bad, infrarød sauna, sauna, koldt vandbade, udendørs jacuzzi, saunagus pool mm. Derudover må du ikke snyde sig selv for en tur i Øresund – uanset årstid! Vinterbadning er fantastisk, og er det vildeste adrenalin kick. Vi gjorde det, og det var alle skrigende værd!
Du får udleveret et program med en oversigt over behandlinger, yoga, pilates mm. Det er en overskueslig oversigt over, hvad du skal igennem de næste tre dage. Slå hjernen fra, slap af – for der bliver taget hånd om dig.

Vi blev introduceret for Kundalini Yoga, som er en meditativ tilgang til yoga, hvor du finder helt ind i dig selv. Kundalini yoga kan være udfordrende, hvis du ikke er til stillesiddende meditation. For her er der dømt ro. Meget ro. Det er helt specielt, hvis du kan give dig hen. Som udgangspunkt serveres der vegansk mad på hele opholdet for at kroppen ikke skal bruge energi på at nedbryde den mad, du normalt indtager. Ved at indtage vegansk mad, kan kroppen bruge energi på at detoxe de ophobede affaldsstoffer og få renset ud i tarmsystemet. Inden opholdes får du tilsendt et forberedelsesbrev med idéer til, hvordan du kan forberede sin krop bedst muligt og dermed opnå det bedste resultat.

Vi forlader Kurhotel Skodsborg med en vilje og inspiration til at behandle kroppen med mere respekt i hverdagen. Tankerne er klare, kroppen er afslappet, huden har glød og humør og energi- niveau er i top.
Vi fik et detox kit med hjem, så vi kan fortsætte den gode udrensningsproces tre uger efter endt kurforløb. Detox kittet er et homøopatisk lægemiddel, der forlænger detox processen i kroppen.

Tre dage med to overnatninger med fuld forplejning 5.700,- per person. LÆS MERE HER! 

BEDØMMELSE:
Hvis man ønsker at få renset helt ud i krop og tanker, så er dette tre-dages ophold helt perfekt. Omgivelserne, hotellet og service fortjener topkarakter. Man skal dog være opmærksom på, at opholdet som udgangspunkt er med vegansk mad, hvilket i hvert fald for os var lidt kedeligt. Heldigvis er køkkenet fleksible og til at snakke med.

GO Beauty har også testet:

1. Detox ophold
2. Tarmskyldning
3. Detox te
4. Detox i pilleform
5. Juicekur

Foto: Skodsborg

Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet.
Du kan også følge GO Beauty på: FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk

Share.

Leave A Reply