Vi tester: Detox deruda’! #2

0

GO Beauty har testet forskellige Detox muligheder og guider dig igennem de forskellige muligheder. Uanset hvad årsagen er til, at du og din krop vælger en omgang detox, så findes der metoder, der passer til dit temperament og hverdag.

Skønhedsredaktør Camilla Bauer har testet Tarmskyldning og Detox te…


2. TARMSKYLNING

Behandlingsformen har været kendt siden romertiden, men er i nyere tid erstattet med medicinering i form af blandt andet afføringspiller. Den travle hverdag betyder for mange, at vi ikke lever så sundt, som vi ønsker. Stress, medicin og forkerte kostvaner er de tre største syndere, når det kommer til fordøjelsesproblemer. Og her er en tarmskylning et glimrende alternativ.

God til dig, hvis du har fordøjelsesproblemer

Ved ankomst starter jeg med at udfylde et skema om kostvaner, sygdomme osv. Der er pænt og rent og alle informationer behandles personligt og diskret. Det føltes lidt grænseoverskridende, men da jeg først er i gang og bliver guidet igennem behandlingen, føler jeg mig sikker.

Under selve tarmskylningen bestemmer du selv, om du vil ligge for sig selv og læse eller se tv, eller om du vil masseres eller have zoneterapi. Med en varmepude på maven og et tæppe over mig, fuldfører jeg selv min behandling i fred. På intet tidspunkt er jeg afklædt foran behandleren – og på intet tidspunkt virker det akavet.

Jeg følte mig ren efter behandlingen! En rar følelse – også selvom jeg ikke lider af fordøjelsesproblemer, men blot ville renses igennem og detoxe kroppen. Vi regnes for at være forstoppet i større eller mindre grad, hvis ikke vi går på toilettet en til to gange om dagen, eller hvis man ikke føler sig ordentlig udtømt efter toiletbesøg. Det er individuelt hvor ofte vi kan have behov for en tarmskylning. Det afhænger af, hvordan du føler kroppen har det, men også hvordan du behandler din krop generelt og efter en behandling. Spiser du ordentlig mad, drikker du nok vand osv. Kort sagt, så er et sundt tarmsystem med til at give kroppen balance. Selvfølgelig er en tarmskylning ikke helbredende i sig selv, men hvis du omlægger din livsstil og sørger for at spise sundt, kan en kombination være mere end fornuftig.

tarmskyldning-detox
En tarmskylning koster 845 kr. og tager ca. 40 min. LÆS MERE HER!

BEDØMMELSE:
Det er lidt grænseoverskridende til at starte med, men behandlingen er på ingen måde ubehagelig og man går derfra med en følelse af bogstaveligt at være skyllet igennem. Perfekt som kickstart til vægttab eller en ændring i livsstil.


3. DETOX TE

Örtte Detox Tea er rig på antioxidanter og udrenser kroppen for affaldsstoffer. Teen indeholder ingen tilsætningsstoffer, forbedrer optagelsen af næringsstoffer, reducerer oppustethed og øger energiniveauet. Altså noget, vi alle kan nyde godt af!

God til dig, hvis du ønsker en let udrensning

Det er nemt og bekvemt at gennemføre denne detox, og jeg synes, den smager godt. Kuren indeholder 28 morgen teposer, som du skal drikke hver morgen og 14 aften teposer, som skal drikkes hveranden aften.

Teen skal trække i fem minutter, og den tid kan du jo passende bruge på så meget andet. Morgen teen indeholder grøn te, som virker afgiftende og øger forbrændingen, pebermynte, Goji bær som er rige på antioxidanter, røde dadler, der fremmer fordøjelsessystemet, brændenælde, som booster et vægttab samt Roselle hibiscus, som øger stofskiftet. Aften teen indeholder lavendel, kamille, som virker beroligende og antiinflammatorisk, hvid te, som er rig på antioxidanter, grøn te, rosenrod, som øger koncentrationen og læge baldrian, som styrker og øger immunforsvaret.

Formålet med te kuren er at skabe balance i kroppen og styrke kroppens helbred på en naturlig måde uden at stresse kroppen. Jeg synes, det er en god og simpel måde at supplere på. Det er lidt svært at vide, om denne kur kan stå alene, men jeg brugte den sammen en sund livsstil, fornuftige madvaner og motion. Og her virker den.

detox-te
28 dages te kur, der indeholder både morgen og aften te koster 359 kr.
LÆS MERE HER!

BEDØMMELSE:
Detox teen smager skønt og er en god måde at gøre noget godt for sin krop på. Der er helt sikkert tale om en lettere form for detox, og denne detox er ikke så effektiv som de andre. Men en god måde en supplere en sund livsstil på. 

GO Beauty har også testet:

1. Detox ophold Læs om opholdet her!
2. Tarmskyldning
3. Detox te
4. Detox i pilleform
5. Juicekur

Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet.
Du kan også følge GO Beauty på: FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk

Share.

Leave A Reply